Mircea Badea, limbaj vulgar în direct la TV. Ce a spus despre România

Mircea Badea, limbaj vulgar în direct la TV. Ce a spus despre România
Captură Video - Antena 3

Mircea Badea a avut o nouă răbufnire în direct la TV, de data aceasta în timp ce vorbea despre situația tensionată generată de Rusia la granița cu Ucraina. Badea nu înțelege de ce oficialii români se tot bagă în seamă cu declarații pe subiect, în contextul în care „noi suntem români, nu existăm”. El a punctat că statele cu adevărat puternice ar trebui să se poziționeze nu România, o țară fără importanță și cu multe probleme: „Cade școlili pe noi, n-avem căldură în case, noi ne uităm la Putin”.

Badea, comentariu despre tensiunile Rusia – NATO / Ucraina: Ne băgăm capul în poze în care nu avem ce căuta

„Noi suntem români, nu existăm. Nu știu de ce ne băgăm capul în niște poze în care nu avem ce să căutăm. Ne băgăm mult în seamă. Să presupun că intră Putin cu trenurile alea de le defilează ostentativ și intră în Ucraina. Ce treabă avem noi? Niciuna.

Noi nu suntem în prima linie. Nu suntem în nicio linie. Vine NATO cu niște trupe în România. N-am înțeles care e treaba noastră a românilor. Să ne uităm ce face Putin. Lasă că se uită ăia de la NATO. Să vedem ce facem noi.

Noi nu facem mare lucru în general. Ne c***m în fundul curții, cade școlili pe noi, n-avem căldură în case, noi ne uităm la Putin. Să se ocupe Stoltenberg, ăștia. Nea Gigel să-și vadă de coada vacii. Anvergură de cocioc”, a declarat Mircea Badea la Antena 3, în timpul pasei cu Mihai Gâdea, potrivit playtech.ro.

Tensiuni în creștere la granița Ucrainei. Ce face Rusia

Oficialii americani au avertizat că Rusia ar putea invada Ucraina „în orice moment”, în contextul în care rușii au mutat trupe și în Belarus.

În plus, Ucraina a transmis că Rusia „aproape a finalizat” acumularea de forțe în apropierea frontierelor sale.

În paralel, Moscova a început să își evacueze ambasada de la Kiev, iar presa americană speculează că acesta e un posibil indiciu despre următoarea mișcare a președintelui Vladimir Putin.

„Deci să fim clari, opinia noastră este că aceasta este o situație extrem de periculoasă, acum suntem într-un punct în care Rusia ar putea în orice moment să lanseze un atac asupra Ucrainei”, a declarat Jen Psaki, secretarul de presă al Casei Albe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Premierul Estoniei: O pace negociată prost pentru Ucraina e o pace proastă pentru noi toţi. Concesiile făcute agresorului duc la războaie. Am făcut greșeala asta deja de trei ori
18:48 - Ministerul rus al Apărării susține că portul Mariupol a fost complet deminat. Peste 12.000 de obiecte explozive și arme au fost găsite
18:40 - România oferă motorină, benzină și păcură pentru Republica Moldova din rezerva de stat: „Este un ajutor care va consolida, va creşte securitatea energetică”
18:21 - Rusia trece la un sistem de educație „de interes național”. Ministrul rus al Învățământului Superior: „Viitorul aparține propriului nostru sistem de educație unic”
18:17 - Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina (VIDEO)
18:17 - Suedia nu finanţează și nu înarmează organizaţii teroriste. Premierul Magdalena Andersson, răspuns la acuzațiile Turciei
18:02 - Cristian Bușoi: OMS și UE trebuie să-și consolideze coordonarea. Lecțiile învățate în pandemie să fie transformate în reguli și soluții de acțiune pentru viitor
17:53 - Şefa Comisiei Europene „nu se aşteaptă” ca ţările europene să ajungă la un acord privind embargoul asupra petrolului rusesc
17:41 - Judecătorul Cristi Danileț a fost exclus pentru a doua oară de CSM din magistratură
17:39 - Tot mai mulți profesori vor grevă generală. Simion Hăncescu (FSLI): E ridicol ce se întâmplă… Luptăm pentru vreo 200 de lei în plus la salariu (VIDEO)