INCREDIBIL! A ȘTERS PE JOS cu Viorica Dăncilă! Un fost coleg de liceu RUPE TĂCEREA! Ce DEZVĂLUIRI INCENDIARE a făcut acesta (FOTO)

INCREDIBIL! A ȘTERS PE JOS cu Viorica Dăncilă! Un fost coleg de liceu RUPE TĂCEREA! Ce DEZVĂLUIRI INCENDIARE a făcut acesta (FOTO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Doru Antonesi, membru al trupei Divertis, a postat pe rețelele sociale o fotografie de pe vremea în care Viorica Dăncilă era în liceu. Aceasta a fost pozată în timp ce dansa cu un coleg, la o petrecere.

CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ A TURBAT DE FURIE CÂND A VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

„Eleva Vasilica Rodica Nica, actualmente primul ministru desemnat al României Viorica Vasilica Dăncilă, încercând să nu-i strivească corola de minuni a lumii partenerului temporar de slow dance. Încă o dovadă că talentele administrative erau marginalizate în socialismul pre-iliescuian al lui Nicolae Ceaușescu, dar și-au găsit o exprimare plenară în capitalismul de cumetrie al lui Liviu Dragnea”, a postat Doru Antonesi, scrie kanald.ro.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

Un internaut a văzut poza și a recunoscut-o în ea pe fosta sa colegă de liceu.“Intamplarea face ca intre anii 1978-1980 sa fiu coleg cu stimata doamna, la liceul Mihai Viteazul Ploiesti. Era o fata vesela, apriga la manie, usor peltica, dar prietenoasa. Daca nu era poza asta a dumneavoastra n-as fi recunoscut-o in veci!”, a scris fostul coleg al Vioricăi Dăncilă.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Fostul premier a făcut liceul la Ploiești, între anii 1978 şi 1982, acolo unde s-a mutat cu părinții.