O consilieră USR a dat votul decisiv pentru adoptarea bugetului Sectorului 6, propus de primarul social-democrat Gabriel Mutu 

O consilieră USR a dat votul decisiv pentru adoptarea bugetului Sectorului 6, propus de primarul social-democrat Gabriel Mutu 
Foto: facebook.com

Izabela Boțogan, consilieră USR Sector 6, a ignorat recomandările partidului din care face parte și a votat pentru adoptarea bugetului pe anul 2020 propus de primarul social-democrat Gabriel Mutu. De altfel, Boțogan a fost chiar cea care a dat votul decisiv pentru adoptarea bugetului.

În aceste condiții, liderul USR București, Claudiu Năsui, a anunțat că Izabela Boțogan va fi exclusă din formațiunea politică.

”USR are 0 toleranță față de vechile blaturi din clasa politică.

Votul consilierei noastre de la sectorul 6 ne-a luat prin surprindere.

Nu este primul caz de buget controversat care trece zilele acestea, dar este prima dată când este cu un vot de la USR.

Zilele trecute același lucru s-a întâmplat în consiliul general al capitalei și la sectorul 1, dar acolo fuseseră cumpărați consilieri PNL.

Am vorbit acum cu candidatul nostru pentru primăria sector 6,Alexandru Gâdiuță, care a fost prezent la ședință și care a fost șocat de ce s-a întâmplat.

Votul consilierei noastre este o mare dezamăgire. Trebuie să ne asumăm greșeala de a fi susținut-o în 2016 și să acționăm în consecință. De aceea voi propune retragerea sprijinului politic și excluderea din USR a consilierei la următoarea ședință a Biroului municipal București.

Consiliera USR va fi exclusă din USR și nu va mai beneficia vreodată de sprijinul politic al USR.

Avem 0 toleranță la blaturi și la vechile metehne din clasa politică”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe