Cornel Pieptea: Nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Capitalei nu este rezolvată

Cornel Pieptea: Nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Capitalei nu este rezolvată
Foto: facebook.com/pieptea.cornel

Cornel Pieptea a declarat marți că nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Municipiului București (PMB) nu este rezolvată.

„A fost o săptămână extrem de grea, au fost probleme deosebite, din nefericire nici la acest moment plata a peste 1.500 de angajați ai Primăriei Capitalei nu este rezolvată, aceasta este o prioritate. De asemenea, trebuie să deblocăm urgent anumite proiecte pe fonduri europene care vor aduce Primăriei pierderi de milioane de euro dacă nu vom reuși până la sfârșitul anului să le finalizăm”, a declarat Pieptea după ședința CGMB, citat de Agerpres.

În ceea ce privește funcțiile din cadrul Primăriei, după suspendarea lui Sorin Oprescu și numirea lui Ștefănel Dan Marin în funcția de primar general interimar, Pieptea susține că dacă revine Oprescu în funcție, actualul primar interimar devine viceprimar, iar el rămâne un simplu consilier.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)