Imagini în exclusivitate cu imperiul lui Liviu Dragnea: Peste 7.000 de metri pătrați, piscină de lux și teren de tenis (VIDEO)

Imagini în exclusivitate cu imperiul lui Liviu Dragnea: Peste 7.000 de metri pătrați, piscină de lux și teren de tenis (VIDEO)

Pentru multă lume, averea baronului de Teleorman Liviu Dragnea a fost un mister. Secretarul general al PSD a reuşit să strângă o avere fabuloasă din leafa de bugetar în unul dintre cele mai sărace judeţe din România.

B1 TV vă prezintă în exclusivitate imagini cu domeniul baronului de Teleorman, care se întinde pe două străzi în mijlocul oraşului Alexandria, unul din fiefurile lui Liviu Dragnea.

Dacă de la nivelul solului, nu-ţi poţi da seama care este întinderea domeniului familiei Dragnea, din aer dimensiunile capătă proporţii colosale. Dincolo de gardul înalt, domeniul baronului de Teleorman este demn de invidia oricui.

Conacul baronului Dragnea se află într-o curte de 6.895 de metri pătrați, mult mai mare decât un teren de fotbal. Interesant este faptul că o pânză verde de camuflaj ascunde de privirile curioase casa baronului. Liviu Dragnea a montat strategic această pânză pentru a feri proprietatea de ochii alegătorilor.

Casa mai are o intrare pe altă stradă. Toată distanța dintre străzi e a dumnealui și casa e undeva la mijloc, nu se vede printre pomi. Adică dintr-o stradă în alta, pe lat”, spune o femeie care trece prin zonă.

Liviu Dragnea a cumpărat prima parte din acest domeniu în anul 2002. De atunci a tot alipit patru curţi vecine, ajungând la dimensiunea de 7.000 mp. Ca suprafaţa să nu mai pară aşa mare, pe 23 martie 2011, i-a donat fiului 2.859 de mp, clădire plus construcţie, astfel că în declaraţia sa de avere, mai apar doar 4.036 de mp.

Ca să evite trecerea în declaraţia de avere a suprafeţei conacului din Alexandria, Dragnea a trecut că este în construcţie. Numai că din imagini totul se vede că este construit deja!

În curtea casei se regăseşte şi o piscină executată la comandă. Piscina este înconjurată de o casă de oaspeţi în care se pot relaxa vara invitaţii. Răsfăţul oferit de piscină este unul pe măsură: elemente decorative, jacuzi încorporat, dar şi un sistem de iluminat subacvatic.

În curtea conacului, tronează şi un teren de tenis cu nocturnă. Este cunoscut faptul că baronul de Teleorman este un împătimit al sportului alb, lucru demonstrat, de altfel, şi la recenta întâlnire a liderilor USL de la Murighiol.

Este cunoscut faptul că familia Dragnea iubeşte trufandalele şi produsele bio, pasiune dobândită de la socrul lui, Prodana Petrache, renumit legumicultor din localitatea Giuvărăşti. Drept pentru care, soţia lui Liviu Dragnea, Bombonica a comandat un solar, şi el de dimensiuni impresionante.

La poarta principală, paznicul domeniului beneficiază şi el de o casă proprie.

Rămâne o întrebare: de unde a avut Dragnea bani să cumpere atâta teren şi să îşi construiască un asemenea conac?! Salariul de bugetar, hotelul Bombonicăi, împrumuturile de la socru nu sunt de ajuns pentru a justifica ce este la vedere din averea lui Dragnea.

Imperiul baronului de Teleorman

Embed: