INTERVIU EXCLUSIV acordat de NICUŞOR DAN site-ului B1.ro: Finanţarea CSM Bucureşti, adevărul despre sponsorii de campanie şi priorităţile administrative ale Capitalei (VIDEO)

INTERVIU EXCLUSIV acordat de NICUŞOR DAN site-ului B1.ro: Finanţarea CSM Bucureşti, adevărul despre sponsorii de campanie şi priorităţile administrative ale Capitalei (VIDEO)

Candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Capitalei şi unul din favoriţiic cerţi ai acestei competiţii electorale a acordat un interviu site-ului B1.ro în care au fost abordate principalele teme de interes ale momentului.

Nicuşor Dan a lămurit controversata chestiune a sponsorilor de campanie, a vorbit despre finanţarea echipei de handbal CSM Bucureşti, care tocmai a câştigat Liga Campionilor şi a detaliat priorităţile administrative ale Bucureştiului.

Pentru a afla răspunsurile sale la chestiune controversate, precum minorităţile sexuale sau legalizarea prostituţiei şi pentru a vedea câte zecimale din numărul Pi mai ştie matematicianul Nicuşor Dan, urmăriţi interviul acordat site-ului B1.ro.

Interviu cu Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul la Primăria Capitalei

#DIRECT_ONE_4uj597#

Ultima oră
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis
18:12 - Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă a fost reconectată la Sistemul Energetic Național
18:01 - Raed Arafat (DSU): Trebuie oprit microfonul tuturor celor care dezinformează și spun oamenilor să nu se vaccineze, pur și simplu
17:42 - O pacientă COVID-19 a murit în timp ce era transferată în Ungaria / România a trimis și personal medical pentru a facilita comunicarea cu familiile persoanelor transferate
17:23 - Cristian Diaconescu: România rămâne pe ultima treaptă de rating recomandat investițiilor. Agențiile Moody` și Standard & Poor`s nu laudă Guvernul, iar ratingul stabil nu se datorează unor politici deștepte
16:57 - Dacian Cioloș, fără o strategie anti-pandemie, deși continuă să invoce criza sanitară pentru a obține voturi / Ministerul Sănătății a fost la USR în fosta coaliție, însă mandatele au fost marcate de controverse