Ionuț Moșteanu, deputat USR, după ce integritatea „Echipei Barna” a fost pusă sub semnul întrebării de peste 500 de membri ai partidului: „Nu toți sunt importanți” (VIDEO)

Ionuț Moșteanu, deputat USR, după ce integritatea „Echipei Barna” a fost pusă sub semnul întrebării de peste 500 de membri ai partidului: „Nu toți sunt importanți” (VIDEO)

După ce peste 500 de membri USR au semnat o scrisoare publică adresată „Echipei Barna”, prin care au cerut ca disidenții să nu mai fie „hărțuiți” de actuala conducere și ca liderul formațiunii să nu mai facă scut în jurul apropiaților săi, deputatul Ionuț Moșteanu a afirmat, în direct pe B1 TV, că „nu toți sunt importanți”.

Episodul a avut loc în emisiunea „Bună, România!” moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, când Ionuț Moșteanu a declarat că USR este „absolut integru și este cel mai integru partid, care a existat vreodată în România”.

Chestionat cu privire la această așa-zisă „integritate”, având în vedere că doar cu o zi înainte peste 500 de membri au criticat public „Echipa Barna” tocmai pentru acest aspect, Ionuț Moșteanu a răspuns: „Nu sunt extrem de importanți”.

„Dumneavoastră ați spus că toți sunt importanți și eu am spus că nu toți sunt importanți, aceasta a fost discuția mai devreme. Haideți să fim atenți la cuvinte”, a reluat el, când a fost rugat să-și lămurească poziția.

Totodată, deputatul USR a vorbit și despre o declarație făcută anterior la RFI, când a sugerat că 500 de membri nu înseamnă nimic raportat la totalul de 20.000.

„Am spus că sunt câteva sute de oameni, care au scris scrisoarea aceasta. Tot în aceeași declarație, am spus că sunt alte sute și mii de oameni, care preferă să fie tăcuți și care muncesc în partidul acesta dinainte. Acum nu putem să ne batem în scrisori, care strânge mai multe semnături, că nu despre asta e vorba”, a adăugat deputatul USR Ionuț Moșteanu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)