Marcel Ciolacu: Bătaie de joc! Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin

Marcel Ciolacu: Bătaie de joc! Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin
Foto: facebook.com/CiolacuMarcel

Marcel Ciolacu, președintele PSD, l-a criticat pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, despre care spune că „taie frunzăla câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin”.

Vlad Voiculescu,criticat de Marcel Ciolacu. Ministrul Sănătății a fost surprins fără mască, luni, la Parlament

„Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin! Așa arată campania de vaccinare a Guvernului Florin Cîțu! Haosși neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine!!!”, a scris președintele PSD, luni, pe Facebook.

Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini #fărămască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se…

Publicată de Marcel Ciolacu peLuni, 29 martie 2021

Mesajul liderului social-democrat vine în contextul în care, luni, ministrul Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască de protecție pe holurile Parlamentului, deși purtarea ei este obligatorie în conformitate cu legislația în vigoare.

Pe perioada stării de alertă,masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,în conformitate cu condițiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă.

Despre acest episod a vorbit și Răzvan Cherecheș, fostul consilier al lui Vlad Voiculescu.

„Sunt profund șocat! este inadmisibil ca ministrul sănătății să dea un astfel de exemplu în plin val 3, cu secțiile de terapie intensivă aglomerate, cu restricții majore (unele exagerate – vezi ora 18:00 pentru supermarketuri)! nu am cuvinte …”, a scris Răzvan Cherecheș pe Facebook.