Nicușor Dan: „Sunt foarte optimist că o să ieşim victorioşi din această campanie şi că o să fie momentul de început al noului Bucureşti”

Nicușor Dan: „Sunt foarte optimist că o să ieşim victorioşi din această campanie şi că o să fie momentul de început al noului Bucureşti”

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR – PLUS la Primăria Capitalei, a prezentat în cursul serii de luni prioritățile programului cu care s-a înscris în cursa electorală.

Printre propunerile prezentate de Nicușor Dan se numără realizarea de mari lucrări de infrastructură, investiții în tehnologie, IT, industriile creative, stimularea trismului, reducerea cu 40% a traficului, transport public funcţional, parcări, cumpărarea de mijloace de transport electrice, semaforizare inteligentă, realizarea registrului spaţiilor verzi, reducerea poluării la jumătate prin spălarea străzilor, eliminarea gropilor de gunoi ilegale, controlarea lucrărilor, precum şi creşterea salariului mediu net la 1.400 de euro în Bucureşti în următorii patru ani, scrie Agerpres.

Nicușor Dan, optimist cu privire la victoria campaniei

În cursul zilei de luni, Nicușor Dan a explicat că miza alegerilor nu se referă doar la traficul din Capitală sau la apa caldă:

„Miza acestor alegeri, dincolo de trafic, apă caldă, poluare, şcoli, condiţii de viaţă, este de fapt despre demnitate şi este despre rezistenţa bucureştenilor la nesimţire, la spoială, la impostură. Sunt foarte optimist că o să ieşim victorioşi din această campanie şi că o să fie momentul de început al noului Bucureşti, al unui Bucureşti al demnităţii şi al unui Bucureşti în care oamenii vor fi parte din acest oraş şi mândri că lucrează pentru construcţia lui”.

Ludovic Orban: „PSD nu s-a schimbat deloc în 30 de ani”

Prezent la lansarea programului lui Nicușor Dan, premierul Ludovic Orban a declarat:

„Aşa cum mă aşteptam, PSD nu este în stare decât de minciună, de calomnie, de răspândirea de ofense, de aruncarea cu noroi în contracandidaţi. PSD nu s-a schimbat deloc în 30 de ani. Eu nu pot să înţeleg cum poate candidatul PSD la Primăria Capitalei să mai dea ochii cu bucureştenii, în condiţiile în care în patru ani de zile nu a făcut nimic, nu a rezolvat nicio problemă serioasă a Bucureştiului, nu a făcut altceva decât să-şi bată joc de bucureşteni. Cel mai grav este că primarul PSD al Capitalei după patru ani de administraţie habar nu are despre problemele Bucureştiului, despre soluţiile moderne de rezolvare a problemelor Bucureştiului, nu înţelege nimic, nu se comportă decât ca un purtător de cuvânt care rosteşte vorbe goale care nu au în spate niciun fel de fundament şi niciun fel de studii”, a precizat Ludovic Orban.

Ultima oră
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tuni noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)