Nicușor Dan, despre desemnarea candidatului unic USR-PLUS la Primăria Capitalei: ”I-am propus lui Vlad Voiculescu să avem cel puțin trei dezbateri televizate” (VIDEO)

Nicușor Dan, despre desemnarea candidatului unic USR-PLUS la Primăria Capitalei: ”I-am propus lui Vlad Voiculescu să avem cel puțin trei dezbateri televizate” (VIDEO)

Nicușor Dan, candidat independent la Primăria Capitalei, a declarat, marți, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că i-a propus lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, să aibă cel puțin trei dezbateri televizate care să ducă la stabilirea unui candidat unic al Alianței USR-PLUS.

În același timp, Dan susține că sondajul este cea mai bună modalitate prin care să fie desemnat candidatul unic.

”Încă de când am intrat în campania asta, acum mai bine de un an, am spus că trebuie să existe un candidat unic al opoziției. În ceea ce privește relația dintre USR și PLUS eu am susținut dintotdeauna că singura metodă posibilă pentru desemnarea candidatului susținut de această alianță trebuie să fie sondajul, pentru că e o metodă științifică”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat de mai eset de negociat în contextul în care există sondaje care arată că Nicușor Dan este mult mai bine plasat decât Vald Voiculescu, candidatul independent a răspuns: „Este un protocol în această alianță care spune că deciziile se iau de comun acord. Cele două partide au viziuni diferite pe această chestiune.

Ce am făcut eu azi, în discuția cu Vlad Voiculescu a fost să-i propun să avem cel puțin trei dezbateri televizate pentru ca lumea să vadă care sunt proiectele fiecăruia dintre noi. A rămas să avem o discuție ulterioară în care să răspundă fiecare la propunerea celuilalt”, a declarat Nicușor Dan”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE