Șefii Consiliului Judeţean Argeş au inaugurat WC-ul de 50.000 de euro al unei școli din mediul rural. „Este grav dacă am ajuns să ne lăudăm cu așa ceva!” (FOTO)

Șefii Consiliului Judeţean Argeş au inaugurat WC-ul de 50.000 de euro al unei școli din mediul rural. „Este grav dacă am ajuns să ne lăudăm cu așa ceva!” (FOTO)
Foto: CJ Argeș / Facebook

Conducerea Consiliului Județean Argeș a mers, la finele săptămânii trecute, în comuna Rătești, acolo unde a inaugurat un teren de sport și WC-ul școlii „Gheorghe Brătianu”. Grupurile sanitare au costat 50.000 de euro, informează Adevărul. La ”marele eveniment” de inaugurare au participat Ion Mînzînă, șeful de CJ, și Adrian Bughiu, vicepreședintele.

Șefii CJ Argeș s-au lăudat cu WC-ul nou al unei școli rurale

„S-a ajuns ca astăzi, în judeţul Argeş, majoritatea şcolilor din mediul rural să aibă grupurile sanitare în interior. Mă bucur că s-a finalizat această investiţie la Răteşti, într-o şcoală în care învaţă aproape 200 de copii”, a declarat Ion Mînzînă.

Șefii Consiliului Judeţean Argeş au inaugurat WC-ul de 50.000 de euro al unei școli din mediul rural

Anul trecut, CJ Argeș a alocat „250.000 de lei pentru obiectivul de investiţii “Modernizare, consolidare şi extindere “Şcoala cu clasele I-VIII Tigveni, comuna Răteşti, Judeţul Argeş – etapa I. Amenajarea grupurilor sanitare şi asigurarea cu utilităţi a acestora la Şcoala Gimnazială Gheorghe I.I.C. Brătianu, comuna Răteşti”.

„Investiţia de la Şcoala Gimnazială Gheorghe I.I.C. Brătianu reprezintă, în fapt, o construcţie pe două niveluri, parter şi etaj, care a implicat şi alte lucrări de construcţie, pe lângă dotările cu obiecte sanitare (toalete, chiuvete, s.a.m.d.) şi racordarea la utilităţi”, au mai transmis reprezentanţii CJ Argeş, potrivit Adevărul.

Internauții nu s-au arătat deloc entuziasmați că șefii Consiliului Județean s-au lăudat cu inaugurarea unor simple grupuri sanitare.

  • „Extraordinar !!! nu va e rusine sa va lăudati cu asa ceva in 2021? Rușine!”
  • „Cand o sa termine autoritatile sa se laude ca au facut o buda?”
  • „Să le urăm Bine Ați Venit în secolul 21”
  • „Este grav dacă am ajuns să ne lăudăm cu așa ceva!”
  • „Nu știam că mai nou se face recepție și la toalete. Vreți cumva sa vi se ridice și o statuie in cinstea acestei bude? Se va face in locul celei din gradina”.
Ultima oră
18:54 - Sorin Grindeanu: Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor – de 13 ani se lucrează la centura de la Tecuci. Zici că e centura Parisului (VIDEO)
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar