Senatorii din Comisia Juridică au încuiat sala de ședințe de teama unui nou scandal cu Diana Șoșoacă

Senatorii din Comisia Juridică au încuiat sala de ședințe de teama unui nou scandal cu Diana Șoșoacă
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

După scandalul din urmă cu câteva zile pe care l-a făcut Diana Șoșoacă pe holurile Senatului pentru că nu a fost lăsată să intre la discuţiile de la Comisia Juridică purtând o mască din plastic, miercuri, membrii Comisiei au încuiat sala de ședințe de teama izbucnirii unui nou conflict de acest fel.

Ușa de la Comisia Juridică din Senat, încuiată după scandalul făcut de Diana Șoșoacă

Marți, Diana Șoșoacă nu a fost lăsată să între în sala de ședințe pentru că purta o mască din plastic care nu îi acoperea și gura, și nasul. Senatorii urmau să discute atunci despre sancționarea acesteia pentru mai multe încălcări ale prevederilor regulamentare.

Miercuri, senatorii din Comisia Juridică s-au reunit într-o nouă ședință pentru a discuta despre desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. În acest context, a fost luat în discuție și subiectul sancționării Dianei Șoșoacă. Și pentru a nu se mai repeta incidentul de pe 13 aprilie, aleșii au decis să încuie sala de ședință, informează Știrile Pro Tv.

În cadrul ședinței, senatorii au decis să se adreseze Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale, și unei structuri din Ministerul Apărării Naționale care să verifice dacă masca de plastic pe care o poartă Diana Șoșoacă este una conformă cu regulile sanitare de protecție anti-COVID-19.

Între timp, Diana Șoșoacă a anunțat că își va lua permis de port-armă și că va solicita pază non-stop.Asta în condițiile în care ea susține că a fost agresată în timpul incidentului din Senat.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armăsi o sa solicit paza non-stop, daca inclusiv in Parlamentul Romaniei esti batut ca senator. Romania nu e stat de drept. In Romania s-a instaurat dictatura. Pai in Rusia e mai multa democratie decat in Romania de o mie de ori. Si in China e democratie!”, a spus Diana Șoșoacă.

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE