Vadim Tudor, relansare de imagine cu ajutorul Rusiei: Vezi ce cadou i-a trimis președintelui rus, Vladimir Putin

Vadim Tudor, relansare de imagine cu ajutorul Rusiei: Vezi ce cadou i-a trimis președintelui rus, Vladimir Putin
Foto: jurnalul.ro

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a întâlnit cu ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Federaţiei Ruse la Bucureşti, Oleg Malginov, moment cu prilejul căruia l-a rugat pe înaltul diplomat să-i înmâneze preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, o carte „rarissimă”, din biblioteca sa, intitulată «Eseu asupra comerţului Rusiei», tipărită, în limba franceză, în anul 1777, se arată într-un comunicat emis de partid, citat de paginaeuropeana.ro.

Deseamenea, într-un articol în ziarul pe care îl conduce, “Tricolorul”, Vadim critică extrem de dur Statele Unite.

Peste tot în Europa acestor vremuri de criză, partidele naţionaliste şi justiţiare cresc la cote de neimaginat. Numai în România, PRM e ţinut sub capac. De către Ambasada SUA, prin mijlocirea slugilor dîmboviţene. Şi astfel se face că Parlamentul de azi e plin de maimuţe aplaudace. Dacă vom sta la mîna acestor torţionari, partidul va muri. Nu mai sîntem lăsaţi să ne apropiem nici de Parlamentul României, nici de Parlamentul Europei. Sîntem prea puternici. Nu putem fi controlaţi. Nici şantajaţi. Aceşti indivizi tratează Poporul Român ca pe nişte posibili 20.000.000 de Teo Peteri. Victime colaterale, pe altarul unor strategii criminale”, a scris Vadim.

După ce a rămas fără fotoliul de eurodeputat și fără o parte din susținători, după ce a semnat protocolul cu UNPR, cu scopul de a-l susține pe Victor Ponta, Vadim încearcă să dea o nouă lovitură de imagine, după modelul brevetat de Frontul Național din Franța, dar și alte partide eurofobe din Parlamentul European, notează sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe