VIDEO. Florin Cîțu, alături de Cristian Piedone, primarul condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Colectiv. Președintele Asociației Colectiv: „Rușine PNL, rușine Cîțu”

VIDEO. Florin Cîțu, alături de Cristian Piedone, primarul condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Colectiv. Președintele Asociației Colectiv: „Rușine PNL, rușine Cîțu”
Foto: captură YouTube / Guvernul României

Președintele Asociației Colectiv l-a criticat pe premierul Florin Cîțu, care a apărut la o festivitate de deschidere a anului școlar alături de Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 5, condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare în dosarul Colectiv.

Ce a declarat președintele Asociației Colectiv după apariția lui Florin Cîțu alături de Cristian Piedone

„De 30 de ani votez PNL. L-am votat, împreună cu Alex, pe Iohannis. A venit Colectiv și am crezut că da, Iohannis chiar se va lupta pentru o justiție independentă și dreaptă. Astăzi îl văd pe Câțu, candidatul susținut de Iohannis, alături de Piedone și nepotul lui. O mare familie. Rușine PNL, rușine Câțu”, a scris Eugen Iancu, luni seară, pe Facebook.

Președintele Asociației Colectiv a revenit, miercuri, cu o nouă postare în care l-a criticat pe premier.

„La 6 ani de la Colectiv, PM ul în funcție, mare vorbitor despre resetarea României, candidat la funcții de conducere în partid și în stat, se alătură primarului Piedone, administratorul in mandatul căruia s-a produs tragedia din Colectiv. Asta da dovadă de moralitate din partea omului care ne vorbește despre schimbare. Peste câteva zile este un nou termen în procesul din care Piedone speră să iasă liber. Tu ce zici domnule Câțu? Ți-aș zice și eu «Florin», dar cu mine nu ești prieten”, a adăugat Eugen Iancu.

El făcuse o aluzie la faptul că Piedone a vorbit despre premier folosind doar prenumele.

„Florin a făcut destulă școală, cât să știe exact ce înseamnă ȘCOALA ANULUI 2021! Cu dragoste și respect, primarul Piedone!”, scrisese edilul.