Podul Ciurel a fost inaugurat sâmbătă dimineață. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea: Este cea mai mare lucrare de infrastructură din țară (VIDEO)

Podul Ciurel a fost inaugurat sâmbătă dimineață. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea: Este cea mai mare lucrare de infrastructură din țară (VIDEO)

Podul Ciurel, cel care face legătura între Șoseaua Virtuții și Splaiul Independenței,a fost inaugurat sâmbătă dimineața. Vestea că bucureștenii pot circula pe Ciurela fost dată chiar de către Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, care a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook. Circulația se va deschide în weekend.

„Astăzi trăim o zi mare, o zi importantă, un proiectcare a începutacum 14 , în sfârșita fost finalizat. Suntempe celebrul Pod Ciurel, nu este doar un pod are această zonă peste Dâmbovița, Podul hobanat, pasaje, intrări bretele. Este cea mai mare lucrare de infrastructură din țară în acest moment, Este mare păcat că a trebuit să se finalizeze atâtde târziu. Bucureșteniișicei care ne vizitează puteau să beneficieze de mai mult timp de această lucrare,care rezolva mare parte din probleme de trafic din acestăzonăa Bucureștiului, în special zona Iuliu Maniu. În weeekend se va drumul la trafic, avem și semnalistica,toate detaliile sunt realizate. Este o mare bucurie să dămCapitalei României Podul Ciurel, nod Virtuții, un pod de nivel european, cu care cu siguranță ne mândrim”, a declarat Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.

Nodul rutier Virtuții-Ciurel a fost finalizat abia după 14 ani, după ce lucrările au fost blocate în instanță în mod repetat. Proiectul, început acum 14 ani, a stat 10 ani în tribunale, în care s-a pierdut timp prețios și bani.

Podul va asigura circulația dinspre centrul MunicipiuluiBucurești, pe direcția principală (pe Pasajul Ciurel), relațiile spre Lujerului și Crângași, prin coborârea pe Șos. Virtuții. În plus, se va asigura accesulcătre centrul orasului dinspre cartierul Militari, prin Șos. Virtuții sau prin Str. Amilcar Săndulescu, către Splaiul Independenței – Pasaj Basarab.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:17 - Maia Sandu, despre protestele organizate de opoziție: „Demisia mi-o cer hoții și marii corupți”
17:58 - Andrei Țăranu, despre alegerile din Italia: Au avut cel mai mic număr de alegători din istoria țării / Fratelli d’Italia seamănă cu partidul Rusia Unită. Meloni e împotriva lui Putin, dar discursurile lor seamănă foarte mult (VIDEO)
17:56 - Voturile în trei din patru regiuni, la referendumurile din Ucraina, au fost recunoscute ca valide
17:33 - Occidentul trebuie să trateze Rusia „cu respect ”– Concluzia întâlnirii lui Putin cu Lukașenko la Soci
17:17 - Cum să-ți alegi aspiratorul vertical potrivit pentru tine și casa ta
17:09 - Mircea Coșea, despre criza energiei: Facturile vor fi mari pentru cetățeni, dar nu știu dacă-i pasă cuiva. Multe firme vor da faliment. Poate să apară și un blocaj total în producția de energie (VIDEO)
16:59 - Serviciile Ucrainene l-au identificat pe colonelul „Alfa”. Ofițerul susținea teroarea localnicilor din Herson
16:52 - Cine sunt hoții care au spart locuința din Capitală a lui Tzancă Uraganu: „Niște fraieri. Au venit 4 inși, credeau că găsesc vreun seif”
16:38 - Victor Ponta: S-a decis la Bruxelles să fim și noi solidari, dar alții nu-mi amintesc să fi fost solidari cu noi. Ne facem slugi la alții și asta e rău!
16:29 - Mii de mașini la granița Rusiei cu Georgia! Bărbații ruși fug după ordinul de mobilizare parțială. FSB ar fi trimis militari în punctul de control