Contre dure la emisiunea "Sub semnul întrebării": Senatorul Cristiana Anghel nu a putut să explice "beneficiile" de după greva foamei (VIDEO)

Contre dure la emisiunea "Sub semnul întrebării": Senatorul Cristiana Anghel nu a putut să explice "beneficiile" de după greva foamei (VIDEO)

Învățătoarea Cristiana Anghel, ajunsă senator al Partidului Conservator (PC) în Parlamentul României, nu a putut să explice, în ediția de marți a emisiunii „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, beneficiile obținute după greva foamei din 2010 și după aparițiile repetate în platoul Antena 3.

Întrebată de jurnalistul Robert Turcescu pentru ce a fost plătită să apară la Antena 3, senatorul a afirmat că acest lucru este confidențial. De altfel, Cristiana Anghel a fost întrebată și de momentul în care fiica sa a început să lucreze în Ministerul Educației.

Este confidențial contractul. Am fost plătită să apar. Din 2012 lucrează fiica mea în Ministerul Educației, nu rețin din ce lună. Am fost plătită pentru drepturi de autor„, a replicat senatorul PC.

Ați devenit senator după ce ați făcut greva foamei. Pentru caracter ați devenit senator, subscriu la acest lucru„, a arătat jurnalistul Robert Turcescu.

Cristiana Anghel a fost întrebată și de ce nu a susținut cauza profesorilor în platoul Antena 3 pe gratis, aceasta replicând că banii primiți, în jurul a 130 de milioane vechi, au acoperit transportul ei în București, pentru a fi prezentă la emisiunile Antena 3.

Învățătoarea Cristiana Anghel a devenit cunoscută după ce, în 2010, a făcut greva foamei pe motivul subfinanțării educației din România. Ulterior, aceasta a apărut adesea în diverse emisiuni ale postului Antena 3. Potrivit declarației de avere depusă de Cristiana Anghel, aceasta a obținut venituri substanțiale din aceste apariții televizate.

Mai mult, fiica senatorului PC a fost angajată în Ministerul Educației, în 2012, iar Cristiana Anghel a ajuns în Parlamentul României, după alegerile din decembrie 2012, când a candidat sub sigla Partidului Conservator, fondat de Dan Voiculescu.

Cristiana Anghel nu poate explica beneficiile obținute după greva foamei

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe