Viorica Dăncilă dezvăluie unde va lucra dacă pierde alegerile prezidențiale: ‘Pot să dovedesc că pot face performanță’

Viorica Dăncilă dezvăluie unde va lucra dacă pierde alegerile prezidențiale: 'Pot să dovedesc că pot face performanță'
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că este convinsă că își va găsi un loc de muncă, dacă va pierde alegerile prezidențiale.

„Sunt convinsă că voi găsi un loc de muncă pentru că eu cred că am destulă experiență. Sunt destule locuri unde pot să dovedesc că pot face performanță”, a spus Dăncilă.

Mai mult, șefa PSD este convinsăcăva intra în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Totuși, aceasta a fost vineri așteptată cu huiduieli la Timișoara.Protestatarii au așteptat-o cu pietre: „Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!” (Detalii AICI)

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)