Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)

Alina Bădic și invitații ei, Eugen Mîrtz și Ingrid Baciu, au discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre modul în care putem să accesăm informații din astral.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie. Marcaje karmice pentru Gemeni mai ales în plan financiar. Trebuie să fie vigilenți (VIDEO)

Conexiunile cu lumile astrale sunt permanente

„Conexiunile cu lumile astrale inferioare, medii sau superioare sunt permanente, cu cele superioare nu chiar. Intră în conexiune cu astralul superior un om care se roagă din tot sufletul, cu toată credința și onestitatea. Intrăm în conexiune cu astralul mediu de câte ori energia e oscilantă. (…)

Să dăm exemple concrete: în axientate, depresie, diagnostice, vorbim de o stare de frică patologică, o absență a cunoașterii de sine. Omul are senzația că nu mai știe cine e, are senzația că e la îndemâna a ceva nevăzut, că în permanență îl urmărește un pericol oriunde, oricând. Apare un status mental apropiat de paranoia. (…)

Când îți sunt umilite valorile umane, când ești îngenuncheat, când nu mai ai niciun reper interior și exterior, când totul își pierde sensulm ești la îndemâna oricăror alte forțem că nu mai deții controlul. Omul e luat în stăpânire că sunt atâtea entități care levitează în eter revendicându-și necontenit dreptul – și unele chiar au dreptul – de a deține din nou un corp fizic, un recipient fizic”, a spus Ingrid Baciu.

Primii 7 ani din viață îi petrecem mai mult la nivel astral

„Primirea unor informații din astral și comunicarea în ambele sensuri cu lumile astrale nu e o problemă pentru că noi, ca ființe umane, de acolo venim. În primii 7 ani, sufletul ființei umane e mai aproape de universul astral din care tocmai a venit pe pământ decât de planul fizic. În primi 7 ani, copilul face eforturi să se identifice cu corpul fizic. Noi primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic, apoi pe măsură ce creștem devenim tot mai conștienți de corpul său fizic, de abilitățile psiho-fizice, dar rămânem conectați la astral prin sfera lui de rezonanță specifică, a trăirilor și emoțiilor pe care le avem, cât și prin karmă”, a explicat, la rândul său, Eugen Mîrtz.

Urmăriți B1TV.ro și pe