Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre întâlnirile și dușmăniile karmice (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre întâlnirile și dușmăniile karmice (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Alina Bădic și invitații săi din ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, Ingrid Baciu și Lucrețiu Tudoroiu, au vorbit printre altele despre întâlnirile karmice și elementele prin care putem identifica astfel de regăsiri.

Citiți și: Ediție specială 360 de grade cu Alina Badic. Câte tipuri de karmă putem avea și cum să devenim conștienți de consecințele faptelor noastre (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”. Cum identificăm întâlnirile karmice

Ingrid Baciu spune că un prim sentiment foarte puternic este acela de familiaritate

„Un prim sentiment foarte puternic e acela de familiaritate, chiar dacă nu o familiaritate plăcută, și chiar presentimentul asociat, care nu mai e nici presentiment, te anunță energia. Conștient sau nu, mi-e foarte cunoscută și știu că nu îmi va fi benefică. Sentimentul familiarității vine la pachet cu alte… E o intensitate. În orice relație care se va dovedi ulterior a fi karmică, de la început a fost o intensitate plăcută sau neplăcută, o trăire intensă a ceva, o antipatie fantastică și aparent inexplicabilă față de cineva. Timpul a trecut, chiar te poți întreba după o lună, ce am avut la început cu omul acesta că acum îmi e chiar simpatic. Prima emoție, primul sentiment anunța ceva”, a explicat Ingrid Baciu.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 19 – 25 iunie 2022. Aspecte astrale care invită la introspecție (VIDEO)

Lucrețiu Tudoroiu a atras și el atenția că o întâlnire karmică este prefațată de premoniții.

„Sunt premoniții. Înainte de o întâlnire karmică sunt vise – dacă merg acolo, se va întâmpla ceva rău – care pot să fie simbolice, cu simbolurile familiare persoanei din cultura respectivă, că ele diferă simbolurile de la o civilizație la alta, și cumva pun în gardă. Apar simboluri care pun sub semnul întrebării acea deplasare. De ce? Acolo urmează să aibă loc o întâlnire fatidică. Bine ar fi să le respectăm, dar multă lume e pozitivistă, zice, hai, domnule, am ajuns eu să cred în vise, și după se întâlnește și ce iese de acolo…”, a adăugat Lucrețiu Tudoroiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:43 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre legile destinului și semnificația misiunii personale (VIDEO)
23:56 - Comisarii ANPC au propus închiderea a cinci supermarketuri din sudul litoralului, pentru nereguli importante
23:35 - Florin Salam, reacție din spital la știrea falsă că ar fi murit: „Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Le spun că sunt bine” / „Luați în serios problema asta cu Covid-ul” (VIDEO)
23:16 - Alina Mungiu Pippidi, despre scenariile privind evoluția războiului din Ucraina: „Sunt semne foarte clare că în acest an nu se va întâmpla nimic decisiv” (VIDEO)
22:30 - Simona Halep, în finala turneului de la Toronto. A învins-o pe Jessica Pegula după un meci epuizant
22:09 - Suporterii celor de la Petrolul și Rapid s-au atacat pe străzile din Ploiești. Bătaia, întreruptă de intervenția în forță a jandarmilor
21:39 - David Popovici, mesaj emoționant după performanţa de la Roma. Sportivul român, lăudat la superlativ în presa italiană: „David Popovici nu e om, e de pe altă planetă!”
21:16 - Florin Salam: „Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Rușine Pro TV” / Ulterior, manelistul a șters postarea
20:43 - Fiica lui Florin Salam neagă informația că celebrul manelist a murit, după ce PRO TV dădea ca sigură moartea interpretului
20:30 - David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Roma. Românul a stabilit un nou record mondial