Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Nemulțumirea va fi la cote maxime în Luna Calului sub element de Foc Yang. S-ar putea înmulți incendiile și conflictele armate (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Nemulțumirea va fi la cote maxime în Luna Calului sub element de Foc Yang. S-ar putea înmulți incendiile și conflictele armate (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Alina Bădic și invitații săi din ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, Anca Dimancea și Marian Golea, au vorbit despre caracteristicile lunii ce urmează, Luna Calului sub element de Foc Yang.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Horoscopul chinezesc în Luna Calului, sub element Foc Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”. Despre Luna Calului sub element de Foc Yang

Întrebată la ce se referă aceste conflicte și care ar fi caracteristica lunii ce urmează, Anca Dimancea a explicat: „Sunt două elemente de Foc Yang, un foc puternic, arzător. Intrăm într-o lună de vară mult mai puternică și întotdeauna zodia Cal este o zodie foarte independentă și încăpățânată. Pe de altă parte, avem o axă sud-nord foarte afectată. Calul ocupă sectorul de sud, așadar este un sector destul de afectat din mai multe puncte de vedere. Pot să fie mai multe agresiuni, pot să fie conflicte armate. Pot să fie probleme în partea de nord, de asemenea, pentru că e o axă afectată nu numai pentru țara noastră, (ci) pentru zona aceasta a Europei”.

„Mai este o axă foarte afectată, axa est-vest. Așadar, toți cei care au orientarea casei, de exemplu, sau ușa de la intrare, care este și ea importantă, în aceste sectoare, trebuie mai multă atenție din toate punctele de vedere, chiar și la sănătate. Vorbim despre elemente pentru luna aceasta. Într-adevăr, spuneai de conflicte armate mai multe, se pot înmulți. Pot să se înmulțească incendiile, din păcate. Focul Yang nu aduce o stabilitate, din păcate”, a adăugat Anca Dimancea.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie. Marcaj de mare forță în zona deciziilor (VIDEO)

Marian Golea estimează că „nemulțumirea va fi la cote maxime”.

„Nemulțumirea va fi la cote maxime. Al doilea lucru, acest foc pe foc, în Feng Shui, în momentul în care te lovești de el și mai ales în anumite sectoare ale casei, se numește chiar «foc la casa împăratului», ceea ce înseamnă de apariția de focuri, de incendii în diverse locuri. Trebuie foarte multă atenție! Acest foc pe foc mai înseamnă foarte mare atenție pentru cei născuți în `66, pentru șobolanii care au și ei mult foc în chart, pentru că pot apărea probleme legate de circulație, de inimă. Este o lună destul, destul de urâtă”, consideră Marian Golea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)