Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie. Marcaj de mare forță în zona deciziilor (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie. Marcaj de mare forță în zona deciziilor (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade, predicțiile astrale pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie 2022. Invitatul său a fost Dragoș Bogdan.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 29 mai – 4 iunie

„Luna nouă pe 30 mai pe gradul 9 în semnul Gemenilor, un grad oarecum agresiv și polemic. Atenționare, așadar, pe această zonă. Marcaj de mare forță în zona deciziilor. Cum ne poziționăm față de univers în această perioadă, cine ne ajută, ce puncte vulnerabile avem. Cum ne ajută Jupiter și Marte în Berbec, cum ar trebui folosită energia Yang, specifică lor. Vom discuta despre toate aceste aspecte”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce reprezintă și cum dizolvăm karma negativă

Berbec

Sunteți beneficiarii lui Jupiter, iar de pe 24 mai a intrat în semnul vostru și Marte. Ca atare, există o dinamică specială. Este un an de grație pentru că, evident, soarta este de partea voastră, cum s-ar spune. Indiferent de astrograma natală, e imposibil să nu aveți un factor de noroc suplimentar într-un anumit domeniu în 2022. Ar fi bine să alegeți să începeți ceva!

Taur

Cei mai mulți dintre voi probabil că veți avea tot felul de realizări în plan financiar, fie că este vorba despre o investiție sau o achiziție. Poate că pur și simplu veți specula ceva cu măiestrie. Ideal ar fi să nu vă certați absolut deloc. Mare atenție zilele acestea, mai ales mâine, 29 mai, la orice formă de polemică! Toată această perioadă este una spirituală. Chiar și lucrurile foarte tensionate sau care par nefaste vor avea în cele din urmă și o componentă constructivă.

Gemeni

Ar fi bine să începeți ceva – și să o faceți cu elan și entuziasm! Încercați să înțelegeți anumite aspecte și să vă duceți la sursa unor nereguli din trecut. Se poate spune că ați încercat să vă explicați foarte multe lucruri care v-au adus în situații critice. Ar trebui, pe undeva, să apelați la oameni de calibru din punct de vedere spiritual și intelectual, pentru că acest Jupiter în Berbec pe casa a XI-a vă vorbește despre șansa de a învăța foarte multe lucruri prin intermediul unor oameni elevați.

Rac

În aceste zile sunteți destul de atenți la trăirile voastre interioare și doriți să vă explicați anumite stări. S-ar putea să fiți puțin mai nostalgici decât de obicei, poate mai concentrați pe cercetare, pe lucruri pe care le puteți face retrași în izolare. Pe de altă parte, primiți ajutor din partea unor persoane cu care la un moment dat v-ați ajutat reciproc. Foarte mulți dintre voi veți avansa pe scara socială!

Leu

Atenție la mesajele pe care le primiți în această perioadă din partea prietenilor! Săptămâna vine cu o infuzie pe zona relațională. Aveți ocazia să interacționați cu oameni cu care aveți preocupări comune, cu oameni cu care aveți ceva de împărțit sau de împărtășit la nivel spiritual înalt. Este o forță cu care vine această   Lună nouă, chiar dacă pe un grad polemic, deci poate exista o ușoare formă de polemică pentru toate zodiile, dar nu trebuie să ne sperie, deoarece în spate există și ceva benefic.

Fecioară

Sunt momente de mare forță! Ar cam fi cazul să vă gândiți și la un element de noutate în plan profesional. Foarte mulți dintre voi vă veți gândi să faceți și altceva – poate chiar în paralel cu locul de muncă de bază. În orice caz, veți avea inițiativă și într-un domeniu nou, fie că este vorba doar despre un hobby pe care începeți să îl tratați cu foarte multă atenție.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Ce avantaje are endodonția microscopică (VIDEO)

Balanță

Este un moment de mare forță. Vă puteți plânge orice, dar în orice caz nu vă plictisiți. Viața voastră se dinamizează mai degrabă din exterior și pot veni tot felul de sugestii de a întreprinde diverse activități sau acțiuni. Soarele vorbește despre apariția unei persoane care joacă rol de mentor, o persoană care v-ar putea da tot felul de sfaturi favorabile. Pe de altă parte, vă căutați un loc unde să vă simțiți impecabil.

Scorpion

Beneficiați întotdeauna de orice configurație astrală care vine cu o infuzie energetică peste medie, iar acum este un astfel de moment. Există numeroase aspecte conflictuale sau tensionate care ar putea să vă dea multă adrenalină, însă mulți dintre voi vă veți simți ca peștele în apă în această furtună care nu ocolește pe nimeni. Cei cu tipar de Scorpion renasc din această perioadă extraordinar de dură, dură în primul rând pentru că ni se cer lucruri de mare finețe din punct de vedere spiritual.

Săgetător

Veți fi destul de atenți la tot felul de cereri care vin de la parteneri, fie că este vorba despre partenerul de viață sau despre partenerii de afaceri. Aceștia vor avea un alt gen de atitudine. Este o zonă în care sunteți dispuși să învățați ceva de la ceilalți, pentru că v-ați săturat să fiți voi cei care îi tot ajută pe alții.

Capricorn

Ar fi păcat să nu încercați să cumpărați ceva sau să faceți un proiect, să semnați ceva cu cineva, pentru că vă găsiți într-o aură extraordinar de puternică din punct de vedere material și social concret. Când astrele ne oferă un asemenea sprijin, este bine să ieșim în întâmpinare cu ceva energie. Sunteți pe val, cum s-ar spune!

Vărsător

Pur și simplu parcă prindeți aripi! Începeți să vă faceți planuri noi cu optimism și cu un elan incredibil. Pot avea loc și asocieri cu oameni care sunt la rândul lor foarte dinamici. Trebuie să învățați să le spuneți altora ceea ce vreți să faceți, să vă înțelegeți cu cei din jur, să relaționați și să vă spuneți proiectele! Nu este foarte ușor ce aveți de făcut în această perioadă, dar este foarte relevant.

Pești

Aveți un soi de emoțional extraordinar de implicat în această perioadă! Luna nouă vă ajută să luați o decizie. Este vorba despre o decizie care are o mare importanță pentru sufletul vostru. Simțiți totuși presiunea lui Neptun în semn, un Neptun care, chiar dacă este foarte benefic, vă obligă să fiți foarte evoluați și să faceți lucrurile de parcă există cineva care stă permanent cu ochii pe voi din punct de vedere spiritual.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Omului îi e dat să aibă acces la elemente din viitor. Cum putem afla informații despre ce urmează să se întâmple (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:58 - Laurențiu Reghecampf și-a triplat salariu. Câți bani va încasa celebrul antrenor, după despărțirea cu Universitatea Craiova
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)