Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
Alina Bădic și invitații săi au discutat despre atacurile energetice.

Alina Bădic a discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre atacurile energetice: de câte tipuri sunt ele, cum se manifestă, cum pot fi prevenite, cum ne putem proteja eficient, cum recunoaștem atacatorul și ce anume ne poate face ținta unui astfel de atac.

Invitații Alinei Bădic au fost Eugen Bârgăoanu, Eugen Mîrtz și Lucrețiu Tudoroiu.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie. Berbecii sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun (VIDEO)

Tipuri de atacuri energetice

„Sintagma ”atac energetic” e grăitoare de la sine. Există două tipurii mari de atacuri energetice: cele agresive, dure, violente – și se pot recunoaște imediat când cineva sau ceva ne sperie, când se inițiază o ceartă violentă – și atacurile enegetice subtile, bânde, ca să zic așa, care nu pot fi recunoscute imediat și acțiunea lor se desfășoară pe o perioadă mai lungă de timp. adică trec câteva zile chiar și abia apoi ne dăm seama că am fost atacați energetic”, a explicat Eugen Mîrtz.

Cum se manifestă un atac energetic?

„Cum pot fi recunoscute? În primul rând, prin starea nenaturală, avem o stare de oboseală, de epuizare de confuzie mentală, de lipsă de concentrare sau de motivație care nu se explică, adică nu am făcut noi nimic ca să fim așa epuizați. Atunci, diferența o face un astfel de atac energetic.

Trebuie să avem (în vedere) în primul rând acele atacuri mai subtile, care e posibil să nu fie conștietizate imediat, să credem că suntem obosiți din alte cauze, nu luăm măsuri și e posibil să fim pe termen lung ținta unui asemenea atac energetic”, a continuat Mîrtz.

La rândul său, Eugen Bârgăoanu a explicat faptul că un atac energetic e perceput ca o încălcare a liberului arbitru, libertatea de a acționa fiind grav afectată.

Urmăriți B1TV.ro și pe