Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie. Berbecii sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 iunie - 2 iulie. Berbecii sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun (VIDEO)
Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie în săptămâna 26 iunie - 2 iulie.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2022. Invitata ei a fost Ingrid Baciu.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie

„Soarele proaspăt intrat în semnul Racului, Venus și Mercur în Gemeni, Saturn în continuare karmic pe al treilea decan de Vărsător, expansiune cu Marte și Jupiter în semnul Berbecului.

O săptămână foarte dinamică, o săptămână care propune intrarea în acțiuni de mare forță, cu specific energiei Yang, on săptămână mult mai favorabilă celor acare au în vedere începuturi, o săptămână favorabilă curajoșilor, celor care nu au profesii stagnante, ci puțin mai dinamice, un profil puternic Yang, care trebuie tratat ca atare.

Vom vedea azi și care sunt descărcările karmice specifice perioadei următoare. Vom vedea cum ne putem proteja energetic în această perioadă. Sunt câteva zile în care suntem pe post de învățăcei, Universul ne învață câteva reguli cu care trebuie să ne acomodăm. Tebuie să profităm de aspectele astrale specifice săptămânii următoare: marele benefic Jupiter vine cu o energie incredibilă, alături de Marte dinamizează toate planurile; Saturn rămâne în continuare o invitație în Vărsător către umanitarism și tot ce ține de generozitate, iar Neptun e un fel de etalon pentru toată lumea de îndreptare către spiritualitate și Dumnezeu”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Berbec

Foarte multă expansiune, foarte mult dinamism, foarte multă activitate. Ideal e, când vrem ceva, nu stăm undeva și spunem ”nu se întâmplă, nu avem noroc”. Norocoși vor fi cei care acționează, sunt dinamici. E nevoie de dinamism. Berbecii trebuie să se asocieze cu persoane active, să intre în relaționări dinamice. De altfel, acesta e anul Berbecilor, căci au Marele Benefic în semnul lor. Deci au un noroc suplimentar, sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun. Călătoriile le aduc un factor de noroc suplimentar.

Taur

E o perioadă foarte bună pentru Tauri să achiziționeze lucruri, să bată palma cu diverse persoane, să facă investiții, afaceri. Agitația lor se va mai diminua. Jupiter pe Casa credinței și a liniștii sufletești vine cu o îmblânzire a unei situații care îi stresa. Au o protecție divină interesantă. Pe de altă parte, Marte pe Casa a – XII-a arată lipsă de onestitate sau chiar dușmănii, deci apar niște elemente mai puțin corecte față de ei. E vorba de dușmanii karmici. Nu trebuie să se supere, nici să se sperie, dar să fie atenți la aceste persoane.

Gemeni

Vor avea tot felul de activități foarte plăcute, care au legătură și cu relaționarea cu ceilalți. Gemenii oricum sunt foarte maturizați. Una dintre lecțiile karmice ține de reformulare și refacere prin intermediul zomei paranormale, fie financiare. Sunt transformări foarte masive prin care trec Gemenii. În funcție de tema persoană, fiecare nativ trebuie să afle care e domeniul care îi obligă să facă transformări.

Horoscopul pentru fiecare zodie, prezentat de Alina Bădic

Rac

E foarte important ca Racii să se gândească la ceva ce-i reprezintă, o activitate care presupune un început. Racii fac tot felul de înțelegeri sau promisiuni unor persoane cu care au tot felul de afaceri, proiecte. Ai un mod de relaționare diferit cu prietenii, au mai mulți prieteni decât de obicei. Au tot felul de anturaje și oameni cu care se susțin reciproc. Majoritatea Racilor pot avea în această perioadă sprijin divin direct.

Leu

Un an destul jovial cu nativii Leu. Cu adevărat pentru ei norocul vine de la drum. Cu cât vor călători mult, cu atât vor fi mai norocoși. E bine să călătorească, deci, și să aibă acțiuni la drum. E bine să facă studii și să se specializeze pe un alt domeniu sau să aprofundeze domeniul lor. E bine să-și găsească un mentor spiritual. Viața Leilor acum e o magie și în sens bun, și în sens rău. Lucrurile sunt foarte fluide pentru ei, nu pot spune de azi ce vor face mâine, în cine au încredere și în cine n-au. Binele și răul se întrepătrund într-un mod bizar.

Fecioară

Facilități financiare pentru Fecioare. Ele vor avea zilele acestea și noi apariții pe linia anturajului, a prietenilor. Pot apărea oameni noi cu propuneri noi. Perioadă foarte frumoasă pentru Fecioare, în sensul că se vor bucura de tot felul de idei din partea prietenilor. Au de luat o decizie importantă sau semnează un contract, încheie o înțelegere cu cineva. Curaj în materie de investiții, fluctuații. Chiar dacă se răzgândesc, ele se adaptează și totul e constructiv.

Horoscopul în perioada 26 iunie – 2 iulie

Balanță

Foarte importantă în această perioadă e ideea de a-și găsi mentorii potriviți. Își vor vori să avanseze profesional foarte mult. Încep să înțeleagă că ceea ce-i reprezintă profesional presupune și un fel de start. Vor să fie tot mai bune și chiar să le predea, să-i învețe pe alții. Start profesional. Prin intermediul serviciului fac lucruri minunate, care le sunt de folos celorlalți.

Scorpion

Scorpionii nu stau locului. Trebuie să cunoască totul felul de oameni și să înțeleagă importanța relaționării, a comunicării. Cunosc oameni care au impact karmic asupra lor, alături de care pot relua activități pe care le-au abandonat mai demult. Apar din senin tot felul de propuneri. Trebuie să aibă grijă de un membru al familiei. Conexiunea cu divinitatea se face pe Casa distracției, a iubirii solare. Scorpionii învață să-i facă pe ceilalți să se simtă bine, devin foarte atractivi pentru cei din jur.

Săgetător

Foarte importantă e zona achizițiilor. Foarte multă forță, au marea șansă să-și pună la adăpost familia, prietenii. Sunt foarte bine aspectați pe tot ce ține de zona investițională. Sunt ajutați de Destin să fie puși la adăpost. Factor de protecție din partea familiei, descoperă tot felul de calități, descoperă un talent pe care-l moștenesc din familie, venit pe cale karmică ancestrală. Caută foarte mult în această perioadă să-și facă un cuib, un loc în acre să se simtă bine.

Alina Bădic, horoscop pentru fiecare zodie în săptămâna 26 iunie – 2 iulie

Capricorn

Capricornii pot vedea în oglindă ceva ce-i reprezintă sau prin intermediul partenerului. Lucruri destul de importante, poate veni o propunere prin intermediul partenerilor. Ei înțeleg care e problema cea mai stringentă de care trebuie să se ocupe. Trebuie să înțeleagă că apropierea lor de Divinitate se poate face prin intermediul prietenilor, familiei, rudelor, vecinilor. Să fie atenți ce vorbesc, cu cine și când. Vorbele le sunt cântărite foarte mult. Li se recomandă prudență în luarea deciziilor.

Vărsător

Univers interior extraordinar de puternic. Vărsătorii au tot felul de gânduri, tot felul de lucruri care-i macină. Vor să facă multe și nu au timp. Au un fel de apăsare și vor scăpa de asta curând, dar în urma unui proces de învățare, de înțelepțire. Sunt răscoliți pe interior de această perioadă. Își asumă tot felul de responsbailități fără să le ceară nimeni, ci pur și simplu pentru că se simt datori.

Pești

E o problemă căreia Peștii îi dau mai greu de cap, dar reușesc în cele din urmă. Sunt puternic ajutați de inspirația și intuiția dată de Neptun în semnul lor. Zilwle următoare pot înțelege multe lucruri. De altfel, anul acesta se vor dinamiza foarte mult din punct de vedere financiar. În schimb, fluctuează puțin relațiile cu apropiații. Multe relații vin și pleacă. Mulți Pești călătoresc foarte mult. O decizie importantă în plan domestic, săptămâna viitoare – foarte frumos acest aspect. Nu trebuie să se lase antrenați în tot felul de situații care nu-i reprezintă cu oameni cu care Destinul îi pune într-o conjunctură.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest