Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Despre reminiscențele karmice și karma conjugală. Ce se întâmplă când „sufletele nu știu să facă pace” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Despre reminiscențele karmice și karma conjugală. Ce se întâmplă când „sufletele nu știu să facă pace” (VIDEO)

Alina Bădic a discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre reminiscențele karmice și karma conjugală. Invitații săi au fost Ingrid Baciu, Lucrețiu Tudoroiu și Eugen Mîrtz.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 17 – 23 iulie. Scorpionii trebuie să fie atenți pe zona relațională. Predispoziție către certuri și rupturi (VIDEO)

Despre karma conjugală

„Se vorbește despre relații karmice. De fapt, toate relațiile sunt karmice, că altfel n-ar fi acolo. Doar două ființe absolut libere pot avea relații dincolo de karmă.

Aproximativ o jumătate din cuplurile care se căsătoresc – căsătoria e o chestie serioasă, totuși – dau divorț. Asta ne duce cu gândul că cei care se întâlnesc în această viață, karmic evident, unii se întâlnesc ca să-și desăvârșească relația de iubire începută într-o altă viață, iar alții ca să lichideze conturile karmice și să se separe pentru totdeauna, pentru că relația lor n-a fost să fie”, a spus Eugen Mîrtz.

Întrebat cum ne dăm seama dacă o situație e o reminiscență karmică sau un fapt banal, acesta a răspuns: „Când vorbim de reminiscențe karmice vorbim de acele aspecte ale karmei mai puțin vizibile. Dintotdeauna karma a avut două aspecte: unul evident, pe care-l poate vedea aproape oricine, de exemplu faptul că doi oameni se atrag, și reminiscența karmică, motivul pentru care ei se atrag, ce urmează să se întâmple mai departe, dacă ei își desăvârșesc relația sau își ard conturile karmice și-și încheie legăturile karmice și fiecare se reorientează mai departe. Îți trebuie mai multă profunzime, finețe și subtilitate ca să vezi încotro se îndreaptă lucrurile”.

O explicație pentru agresivitatea în cuplu: „Sufletele nu știu să facă pace”

La rândul ei, Ingrid Baciu s-a referit la cel mai des tip de karmă, tipul de karmă pe agresivitate între doi parteneri – unul tinde să-l domine pe celălalt, să și-l supună atitudinal, verbal, să-i distrugă stima de sine.

Li se întâmplă multora să fie „victimele” și nu înțeleg de ce nu pot ieși din această relație.

„Adevăratele legături karmice nu au nicio legătură cu logica mentalului, e o altă logică care transcende viața actuală, încarnarea actuală, vine de undeva de foarte de mult, de obicei.

Oricât de elevate spiritual sau intelectual ar fi, constată că au o situație de viață pe care nu o pot depăși pentru că unul are ceva de plătit față de celălalt.

De cele mai multe ori, victima este agresorul din cealaltă viață. Victima de acum e agresorul. Lucrurile trebuie rezolvate și altfel, că de asta se repetă istoria, că sufletele nu știu să facă pace”, a explicat Ingrid Baciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)
14:53 - Alexandru Arșinel a fost înmormântat în aplauzele celor care l-au iubit