Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 18 – 24 septembrie. Gemenii au o perioadă cu puternice încercări sufletești (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 18 - 24 septembrie. Gemenii au o perioadă cu puternice încercări sufletești (VIDEO)
Alina Bădic a prezentat, în emisiunea „360 de grade”, horoscopul pentru săptămâna 18 - 24 septembrie.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 18 – 24 septembrie 2022.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 18 – 24 septembrie

„Soarele și Venus afectate de Neptun, Marte conjunct cu Luna astăzi, Pluton perfect aspectat, Mercur opus cu Jupiter în semn de foc, Saturn în forță pe al treilea decan… aspecte care vin cu putere și demonstrează mesajul karmic al perioadei, una încărcată de semnificații”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii „360 de grade”.

Berbec

Berbecii trebuie să fie destul de atenți cu vorbele, să înțeleagă că orice cuvânt sau promisiune pe care o fac trebuie să fie în acord cu ce pot realiza. E de așteptat să fie multe discuții în favoarea lor, care propun o expansiune. Foarte multe idei. E bine să fie deschiși, să perceapă mesajele care vin spre ei. E bine și să păstreze distanța față de persoanele care îi induc în eroare. Mulți vor restrânge numărul prietenilor.

Taur

O perioadă foarte favorabilă pentru a face lucruri concrete. Au o nevoie excesivă de a fi mereu în priză. Devin mereu atenți la ce se întâmplă, vin multe persoane către ei și-i solicită pe o zonă pe care ei nu au energie. Oricum sunt suprasolicitați de Destin, așa că trebuie să optimizeze ce se întâmplă.

Gemenii

E vremea discuțiilor, dezbaterilor, promisiunilor și semnărilor de contracte. Sunt și Gemenii într-o ușoară degringoladă. Li se pun în față toate erorile karmice pe care le-au făcut la un moment dat. Trebuie reanalizate și înțelese corect situațiile soldate cu eșec. E și o perioadă de puternice încercări sufletești, pot intra pe un soi de karmă. Recunoașterea meritelor în plan personal se face în urma unei alchimii foarte profunde.

Horoscopul pentru fiecare zodie în săptămâna 18 – 24 septembrie

Rac

Racii trebuie să fie foarte onești. Aspectele negative mereu vin cu o invitație de a ne perfecționa. Un fel de interacțiune cu persoane care nu sunt atât de cinstite și oneste cu Racii. Ei trebuie să fie cât mai corecți cu acești ”dușmani”. Au parte și de prietenii frumoase. Trebuie evitate conflictele verbale, orice formă de neînțelegere. Trebuie să conștientizeze din timp pericolul în orice interacțiune.

Leu

Sunt într-o perioadă în care pot fi destul de activi. Totuși, marea atenționare e tot pe zona relațională. Dezechilibre pe care le pot avea prietenii Leilor, prieteni care pot veni cu o doză de neprevăzut în viața lor. Leii se pot destabiliza ajutând în dreapta și în stânga, dar oricum o vor face. Ușoară orbire în fața argumentelor raționale.

Fecioară

Fecioarele vor să realizeze multe proiecte și suportă greu îngrădirile. La locul de muncă pot fi tot felul de piedici și ele trebuie să pună, chiar și așa, în practică anumite lucurri foarte importante. Uneori, pentru a rezolva o situație, poate ar trebui să revină la momentul inițial și să reflecteze unde pe drum a intervenit problema, pentru a relua inițiativa pe drumul corect. Orice ezitare sau plafonare poate duce la un blocaj total într-un domeniu care, altfel, ar trebui să funcționeze. Fecioarele vor să schimbe structura oamenilor cu care interacționează.

Alina Bădic a prezentat horoscopul perioadei 18 – 24 septembrie

Balanță

Acești nativi sunt buni manageri în această perioadă. Își pot deschide o afacere a lor. Sunt avantajate Balanțele care vor să facă investiții. În continuare sunt contrariate de unele persoane care le cer prea mult și le oferă prea puțin. Trebuie să-și dozeze cu mare atenție energia. Nu au rivalitate la locul de muncă: sunt atât de talentate încât nu au concurență. Asta cu condiția să lucreze în domeniul care li se potrivește cu adevărat.

Scorpion

Pentru Scorpioni e o perioadă a visării, a discuțiilor care au o componentă karmică foarte specială. Practic, orice discuție e încărcată de semnificație. Vorbesc doar cu persoane care chiar înseamnă ceva pentru ei. Scorpionii intuiesc aproape profetic ce urmează să li se întâmple. În viața lor pot apărea modificări foarte serioase de destin, chiar schimbări majore. E o perioadă care are o amprentă karmică de mare forță.

Săgetător

Săgetătorii se focalizează pe un anumit scop. Mulți abordează o nouă viziune asupra carierei sau zonei sociale. Neprevăzut în plan socio-profesional. Săgetătorii își vor vedea anumite vise cu ochii în plan concret, chiar dacă se pot aștepta la neprevăzut. Trebuie să devină chiar mai eficienți.

Horoscopul pentru fiecare zodie, prezentat de Alina Bădic

Capricorn

Capricornii sunt de o concretețe incredibilă, pot realiza lucruri foarte frumoase. Ar trebui să identifice mai bine momentele în care pot pune în practică anumite lucruri. Nu mai sunt nicăieri la stadiul de începători, pot avea pretenții de la cei din jur și de la soartă să vină cu propuneri concrete de realizare acolo unde au muncit mult. Nu li se permite nimic necugetat, necalculat.

Vărsător

O mare șansă de noroc. Pot fi și situații în care se simt nedreptății. Atunci își pot da seama că dacă munceau mai puțin, dar cereau ajutor, ar fi rezolvat mai multe lucruri. Sunt obligați la foarte multă muncă, dar trebuie să se sfătuiască cu cei din jur și să se lase ajutați. De asemena, trebuie să se raporteze la autorități cu cea mai mare seriozitate. Li se recomandă și o doză de detașare. Mulți aleg să-și schimbe biroul, casa, mediul în care sunt obișnuiți să lucreze, pentru că simt nevoia unui îmbunătățiri.

Pești

Peștii își doresc prietenii bine plasate, persoane în jurul lor cu autoritate și influență. Dar trebuie ales foarte bine contextul, căci e o perioadă complicată, în care supărările, blocajele, neregulile ne afectează mult mai mult ca de obicei. Karma e accentuată. Peștii simt asta mai mult ca alte zodii. Peștii pot simți și pericolul atunci când el apare. Avertismentele astrale trebuie luate foarte mult în calcul. Mare atenție: când simt o stare specială, când se simt stresați, agitați, supărați, trebuie să ia măsuri. Apar și elemente foarte speciale, conectate cu alte dimensiuni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”
19:24 - Cristian Preda: Școlile doctorale au ajuns să arate ca un autobuz cu înghesuială mare. Politicienii, chiar şi nătărăi să fie, tot pierd timpul 10-12-15 ore pe zi în politică, nu au cum să scrie un doctorat