Horoscop Alina Bădic pentru zodia Capricorn 2022. Veţi descoperi ceva autentic

Horoscop Alina Bădic pentru zodia Capricorn 2022. Veţi descoperi ceva autentic
Horoscop Alina Bădic pentru zodia Capricorn 2022. Veţi descoperi ceva autentic

Un minunat început de an, favorizați fiind de proaspăta intrare a Marelui benefic în semn favorabil. De reținut invitația lui Uranus retrograd de a insista pe creativitate, pe acele situații care necesită fler și nu în ultimul rând de a reanaliza ceea ce nu a mers bine în 2021.

Descărcări karmice pe zona personală, ce trebuie urmărite, mai ales pe Eclipsele anului, șansa de a controla prin atitudine corectă fericirea pe care ne-o dorim.

Veţi primi propuneri unice

Intrarea Nodului Nord în semn de pământ pe 18 Ianuarie predispune la decizii de mare forță în plan financiar, veți avea o direcție foarte clară, productivă, plină de mesaje.

Propunerile care vor veni către dumneavoastră sunt unice în felul lor, intrați în noul an cu un Mercur pe semn uranian, pe casa valorilor personale și cu o Lună Nouă la dumneavoastră acasă pe 2 Ianuarie. Puteți începe proiecte, puteți face noi asocieri cu succes.

Vă puteţi relansa profesional

Există anumite momente pe parcursul anului favorabile ascensiunii profesionale. Spre exemplu, Pluton în semnul dumneavoastră își începe retrogradarea din 29 Aprilie, atrăgând atenția asupra situațiilor care ar trebui să capete contur.

Puteți fi interesați de ieșirea la rampă, de o relansare profesională, grație prezenței Nodului Nord pe semn prieten. Veți descoperi ceva autentic. Nu neglijați acest aspect!

Din 18 Ianuarie, Uranus iese din retrogradare, ceea ce vă dă aripi… puteți vedea planurile căpătând contur, în ideea de a fi un fel de modele pentru cei din jur din punct de vedere profesional.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:02 - Cristian Bușoi: OMS și UE trebuie să-și consolideze coordonarea. Lecțiile învățate în pandemie să fie transformate în reguli și soluții de acțiune pentru viitor
17:53 - Şefa Comisiei Europene „nu se aşteaptă” ca ţările europene să ajungă la un acord privind embargoul asupra petrolului rusesc
17:41 - Judecătorul Cristi Danileț a fost exclus pentru a doua oară de CSM din magistratură
17:39 - Tot mai mulți profesori vor grevă generală. Simion Hăncescu (FSLI): E ridicol ce se întâmplă… Luptăm pentru vreo 200 de lei în plus la salariu (VIDEO)
17:29 - Mamele marinarilor de pe Moskva spun că li s-a cerut să semneze că aceștia au murit într-un „accident”
17:20 - Viktor Orban va guverna prin decret în timpul stării de urgență. Premierul ungar va avea puteri sporite
17:11 - Patriarhul ecumenic Bartolomeu îi sugerează patriarhului Kirill să plece din fruntea Bisericii Ortodoxe Ruse: „Nu știu cum poate fi justificat războiul în conștiința lui”
17:11 - Bogdan Paraschiv (PRPE), subsecretar de stat: Pentru tineri, Ministerul Familiei are două programe foarte importante – Student Invest și Family Start / Guvernul a pregătit și un nou sprijin pentru pensionari (VIDEO)
16:55 - Decizie de ultim moment în cuplul Mircea Badea și Carmen Brumă: „Simt nevoia să mă laud”
16:50 - Cheltuielile cu pensiile şi alocaţiile au crescut cu 19,3% în 2022. România a înregistrat un deficit de 1,23% pe primele 4 luni din an