Lidl, anunțul care îi uimește pe clienți. Reduceri de 40%, valabile doar în aest weekend

Lidl, anunțul care îi uimește pe clienți. Reduceri de 40%, valabile doar în aest weekend
Lidl are un anunț important pentru toți clienții: cum se intră în supermarket de luni, 25 octombrie

Lidl a pregătit o serie de reduceri la zeci dev promoții. Campania promoțională a început joi, 11 noiembrie și va ține până duminică, 14 noiembrie. În acest timp, clienții se pot bucura de produse de Black Friday cu o reducere de până la 40%.

Weekendul acesta Lidl și-a propus să își surprindă clienții. Cei care ajung în magazine se vor bucura de reduceri de până la 40% la produsele selectate și chiar vor găsit surprize din partea lanțului.

Lidl, anunț important pentru clienți: reduceri de până la 40%

Lidl aduce programul de reduceri „Super weekend”. Clienții trebuie să știe că în timpul weekendului vor putea beneficia de reduceri la anumite produse din gamele magazinului.

În weekendul 13 – 14 noiembrie, Lidl aduce reduceri de până la 40%. Ofertele se vor înregistra la produsele din carne, lactate, dulciuri și mâncare pentru pisici.

Totodată, Lidl mai pune la dispoziție clienților și campania „Oferte de zece”, ce aduce reduceri la produsele menționate în broșură.

Până duminică, oamenii vor putea achiziționa la prețuri promoționale cotlet haiducesc, cotlet de vită argentiniană și carne tocată. Produsele cu reducere de la Lidl au prețuri promoționale până duminică, unele dintre ele fiind în stoc limitat și disponibile doar până la finalul acestei săptămâni.

Produsele promoționale și concursul organizat de Lidl pentru cumpărători

Lidl are și o serie de concursuri pentru clienții din această săptămână. Mai exact, este vorba despre ofertele aniversare ale magazinului.

Astfel, cu ocazia aniversării a 10 ani de Lidl în România clienții vor putea participa la o serie de tombole promoționale. Spre exemplu, pentru înscrierea în concurs sunt necesare bonuri în valoare de minim 70 de lei.

Cei care se înscriu în concurs au șansa să câștige cupoane, telefoane sau autoturisme. Promoția aniversară de la Lidl se desfășoară până în data de 14 noiembrie. Totodată, Lidl a dat startul și promoțiilor de Crăciun, pe care le puteți descoperi aici!

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană