DOLIU TERIBIL în România: A MURIT Tudor Popescu! (FOTO)

DOLIU TERIBIL în România: A MURIT Tudor Popescu! (FOTO)
Foto: Pixabay

Expertul în energie Tudor Popescu s-a stins din viață, marți.

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN, DE URGENȚĂ LA SPITAL! DIAGNOSTICUL ESTE ACCIDENT VASCULAR! IMAGINI DRAMATICE (GALERIE FOTO)

Anunțul a fost făcut de Gabriel Dumitrașcu, vicepreşedintele PNL Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR! EA E CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ CARE A RENUNȚAT DE TOT LA HAINE! S-A VĂZUT TOT (GALERIE FOTO)

”Azi a plecat la cele veșnice Tudor Popescu, un om pe care-l respectam enorm. Un caracter dârz, un soț și un părinte mândru de familia lui, o voce fermă a celor fără putere, un profesionist. Nu cred că există român care să nu-l fi văzut la televiziuni explicând limpede ce se întâmplă cu căldura și energia electrică. M-am bucurat de sfaturile, opiniile și sprijinul său și îi rămân recunoscător.

LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! NU A MAI SUPORTAT DUREREA! A FĂCUT GESTUL EXTREM ÎN ÎNCHISOARE! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Azi, Nea Tudor a “stins becul” ultima oară și a plecat la cele veșnice.

Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Gabriel Dumitrașcu.

De-a lungul timpului, Tudor Popescu a fost coordonator Departament Energie la Federația Societatea Civilă Românească, a fost Director general la AMEREB – Agenția Municipală de Eficientizare și Reglementare în domeniul Energiei București, a fost dispecer la Electrocentrale București ELCEN, a fost Director general la Termocentrala Crivina, potrivit paginii sale de Facebook.