Leacurile străvechi fac minuni. Un bărbat a rămas uluit de efectul miraculos pe care l-a avut asupra sa o rețetă “a bunicii” și a decis să o împărtășească tuturor.
Amestecul dintre usturoi și vin roșu l-a scăpat de o mulțime de probleme, spune el.
Rezultatele au venit după ce a consumat timp de o lună, câte trei lingurițe pe zi, dintr-un decoct obținut din 12 căței de usturoi puși în vin roșu.
Băutura obținută este utilă pentru eliminarea depunerilor de sare din organism, îmbunătățește capacitatea de lucru a corpului, purifică sângele, întărește sistemul imunitar, vasele de sânge și inima, scrie bewoman.ro.
Cum se prepară? Puneți 12 căței de usturoi, tăiați în patru fiecare, într-un borban cu vin roșu, apoi închideți recipientul. Păstrați-l lângă fereastră, la partea însorită timp de două săptămâni.
Amestecați de două sau de trei ori pe zi. După 2 săptămâni, strecurați și turnați lichidul într-un vas de sticlă de culoare închisă.