Acccident grav la Timișoara: O fetiță a fost lovită de o ambulanță aflată în misiune (VIDEO)

Acccident grav la Timișoara: O fetiță a fost lovită de o ambulanță aflată în misiune (VIDEO)
Foto: tion.ro

Un accident de circulație grav a avut loc joi în Timișoara. O fetiță de 12 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o ambulanță aflată în misiune în timp ce traversa neregulamentar strada neregulamentar, spun polițiștii.

Ambulanța circula pe linii de tramvai de pe bulevardul Carol I cu semnalele acustice și luminile de avertizare în funcțiune, când copilul a traversat. Copilul avea căștile în urechi și asculta muzică în momentul în care a traversat strada , conform martorilor, iar șoferul de pe ambulanță nu a putut face nimic pentru a evita impactul, scrie tion.ro.

Poliția a deschis o anchetă pentru determinarea circumstanțelor producerii accidentului, iar copilul rănit a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Acccident grav la Timișoara: O fetiță a fost lovită de o ambulanță aflată în misiune

#DIRECT_ONE_g610lb#

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)