Accident în Capitală între un autobuz al STB și un excavator. Mai mulți pasageri au ajuns au suferit răni ușoare

Sursa Foto: stirileprotv.ro

Un accident grav s-a produs vineri după-amiază în sectorul 3 al Capitalei, între un autobuz al Societății de Transport București și un excavator.

În autobuz erau 14 persoane, iar 4 au fost rănite ușor, dar au refuzat transportul la spital.Vehiculul a fost avariat serios, mai multe ferestre șiuşi ale autobuzului s-au spartși, potrivit martorilor,autobuzul s-a înclinat aproape un metru pe partea în care a fost lovit de excavator.

Două tramvaie s-au ciocnit frontal în zona Şura Mare din Capitală

Două tramvaie s-au ciocnit frontal, miercuri, în jurul prânzului, în zona Şura Mare din Sectorul 4 al Bucureștiului. Accidentul s-a produs din cauza neatenției unuia dintre vatmani, care ar fi uitat să schimbe macazul. Șapte persoane au fost rănite, șase dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgenjță București-Ilfov.

Brigada Rutieră a transmis că accidentul a avut loc în jurul orei 11.40, fiind implicate două tramvaie. Astfel, la intersecţia Şoselei Olteniţei cu Giurgiului, conducătorul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe şoseaua Oltenitei către şoseaua Giurgiului nu ar fi schimbat macazul şi s-a ciocnit frontal cu un tramvai al liniei 11, care circula regulamentar.

La intervenţie au participat patru echipaje SMURD şi o autospecială pentru victime multiple. Cei doi vatmani au fost testaţi pentru a se vedea dacă au consumat alcool, rezultatele fiind zero.

În urma impactului, mai multe persoane s-au dezechilibrat și au căzut. Reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov au informat că bilanţul final indică faptul că şapte persoane au fost asistate de echipajele SMURD, iar dintre acestea şase au fost transportate la spital, printre care şi un vatman.Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul „Sfântul Ioan”, respectiv la Universitar.

Două tramvaie s-au ciocnit în februarie în București

Două tramvaie s-au ciocnit în noaptea de 8 spre 9 februarie în București. Incidentul s-a petrecut pe linia tramvaiului 21 la intersecţia Căii Moşilor cu strada Doctor Paleologu, iar mai mulți oameni au fost răniți.

Din fericire, toate persoanele rănite au doar răni ușoare. În total, cinci oameni au ajuns la spital.

Tramvaiele s-au ciocnit pentru că unul dintre vatmani a uitat să schimbe macazul.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele acestuia pentru vătămare corporală din culpă.

Un autobuz și un tramvai s-au ciocnit în noiembrie

În luna noiembrie a anului trecut, două autovehicule ale STB, un tramvai și un autobuz, s-au cioncit înintersecția dintre Bulevardul Mărăști și Bulevarul Expoziției, din cauza șoferului din autobuz care a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

În urma acestui accident, un pasager din autobuz a fost rănit a necesitat spitalizare.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe