Accidentul mortal din Cluj-Napoca a fost surprins de camerele de supraveghere. Un tânăr de 25 de ani a murit în urma impactului (VIDEO)

Accidentul mortal din Cluj-Napoca a fost surprins de camerele de supraveghere. Un tânăr de 25 de ani a murit în urma impactului (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Accidentul rutier de duminică din Cluj-Napoca, în care a murit un tânăr în vârstă de 25 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere, potrivit Stiridecluj.ro.

Accidentul din Cluj-Napoca, surprins de camerele de supraveghere

Un accident rutier s-a produs duminică pe Calea Moților din Cluj-Napoca, iar ca urmare un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit. Coliziunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Momentul impactului poate fi vizionat AICI

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

Urmăriți B1TV.ro și pe