Adjunctul DGASPC Galați care a afirmat că fata plină de sânge și în stare de șoc a făcut “sex consimțit” A DEMISIONAT

Adjunctul DGASPC Galați care a afirmat că fata plină de sânge și în stare de șoc a făcut “sex consimțit” A DEMISIONAT

Adjunctul Protecției Copilului Galați (DGASPC), Cirprian Groza, a demisionat marți, după declarațiile scandaloase pe care le-a făcut despre fata minoră umplută de sânge după un act sexual.

Groza, medic cu dosctorat în pediatrie, a stârnit reacții aprinse după ce a spus pentru B1.ro că sexul cu minora a fost “consimțit”.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

Am zis să lămuresc acest aspect al violului, care de fapt nu a fost viol. Am sesizat și noi noi poliția când am aflat, e un un copil de 15 ani și el, mai departe nu știu ce repercusiuni ar putea să aibă. Ea, dacă va fi interogată, sunt convins că va declara același lucru, ea e îndrăgostită, ne-a spus și nouă că speră să nu sufere absolut deloc prietenul ei, să nu aibă de suferit în contextul asta.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

Din ce ne-a declarat copila, a fost la el acasă după care a plecat și a văzut acea hemoragie și probabil s-a speriat, mai mult ca sigur a intrat și într-un șoc, a fost luată de ambulanță și dusă la spital. Vă dați seama că a fost supusă și unei intervenții chrurgicale, nu e chiar ușor pentru un copil de 14 ani să treacă prin așa ceva. Din ce am vorbit cu medicii starea de sănătate este bună, acum este bine. Medicii ne-au zis că o mai țin câteva zile sub observație și probabil după ce îi scot firele o să ne-o dea înapoi în casa de tip familial”, a declarat pentru B1.ro Ciprian Groza, director DGASPC Galați.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR