Adrian Năstase: Efectul politic al dosarului deschis lui Ponta s-a văzut în disputa cu reprezentanții guvernului ungar. Nu i se răspunde cu contra-argumente ci cu faptul ca are bască de la DNA

Adrian Năstase: Efectul politic al dosarului deschis lui  Ponta s-a văzut în disputa cu reprezentanții guvernului ungar. Nu i se răspunde cu contra-argumente ci cu faptul ca are bască de la DNA
Foto: jurnalul.ro

Adrian Năstase intervine în scandalul diplomatic dintre România și Ungaria izbucnit săptamâna acesta din cauza problemelor legate de refugiați. Fostul premier afirmă că atacurile oficialilor de la Budapesta la adresa lui Ponta sunt efectul dosarului pe care șeful Executivului român îl are la DNA.

„Efectul politic al dosarului deschis lui Victor Ponta s-a văzut in disputa recenta cu reprezentanții guvernului ungar. Nu i se răspunde cu contra-argumente ci cu faptul ca are basca de la DNA…”, afirmă Năstase.

„Mai am doua zile de vacanța. Urmăresc insa cu atenție ce se întâmpla pe tema refugiaților. De altfel, săptămana viitoare, la Fundație, vom organiza o dezbatere pe aceasta tema.
Ideea solidaritatii europene pare sa-si fi pierdut fundamentul. Germania dorește probabil sa-si consolideze politica demografica, pe modelul Commonwealth-ului britanic, Anglia vrea sa ia Refugiați direct de la „producător”, din Siria, alegând probabil, doar „muc si sfârc”. Americanii vor face probabil un film despre refugiati, in care vor arata grozăvia exodului, film care va lua Oscarul si pe care se vor încasa bani buni.
Pare ciudat, dar in România nu vrea nimeni sa se refugieze.
PS efectul politic al dosarului deschis lui Victor Ponta s-a văzut in disputa recenta cu reprezentanții guvernului ungar. Nu i se răspunde cu contra-argumente ci cu faptul ca are basca de la DNA…:, scrie Adrian Năstase pe blog.

Premierul Victor Ponta a fost trimis joi în judecată, în stare de libertate, informează B1 TV.

Șeful Executivului este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălarea banilor și complicitate la evaziune fiscală.

Procurorii  DNA au dispus joi trimiterea în judecată, în stare de libertate a premierului Victor Ponta, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, spălarea banilor.

În același dosar a fost trimis în judecată și senatorul Dan Șova. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)