Aflat în greva foamei, Liviu Luca A CEDAT: Ce a decis afaceristul

Aflat în greva foamei, Liviu Luca A CEDAT: Ce a decis afaceristul

Afaceristul Liviu Luca a renunţat la greva foamei, la care a apelat în semn de nemulţumire faţă de felul în care s-au purtat cu el autorităţile în timpul unei percheziţii ce a avut loc în celula sa din Penitenciarul Ploieşti.

Marius Arizan, avocatul său, a menţionat că momentan nu ştie motivele pentru care omul de afaceri a luat această decizie, deoarece încă nu a stat de vorbă cu el, informează Ştiripesurse.

De asemenea, avocatul a susţinut că Liviu Luca urmează să stabilească ce va face în privinţa nemulţumirilor sale.

Motivul pentru care afaceristul a început greva ar fi fost faptul că, în timpul percheziţiei, el şi colegii lui de celulă au fost ţinuţi dezbrăcaţi pe un hol de acces.

Ultima oră
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)