ALARMĂ! Drum județean, rupt de o VIITURĂ! Zona este sub avertizare de COD PORTOCALIU

ALARMĂ! Drum județean, rupt de o VIITURĂ! Zona este sub avertizare de COD PORTOCALIU

Un drum judeţean care tranzitează localitatea prahoveană Aluniş a fost rupt, joi, de o viitură formată în urma precipitaţiilor abundente, zona fiind sub avertizare Cod portocaliu de ploi, relatează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, o viitură a rupt o porţiune de circa 20 de metri din DJ 214, pe sensul de mers Brebu către Aluniş. Circulaţia se desfăşoară pe drumurile comunale adiacente, zona fiind semnalizată corespunzător.

În zona localităţilor Aluniş şi Bertea a ajuns şi prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, împreună cu alţi reprezentanţi ai autorităţilor responsabile.

„DJ 101 T de la Bertea către satul Lutu Roşu este acoperit cu aluviuni şi buşteni, iar accesul se face doar pietonal. La Aluniş, o conductă de apă sub presiune care se afla în malul cursului de apă a fost dezvelită şi în imediata apropiere se află şi un stâlp de electricitate (…). Ambele situaţii sunt monitorizate, iar mâine dimineaţă se va interveni pentru punerea în siguranţă şi deblocarea accesului înspre satul Lutu Roşu”, se precizează într-o informare transmisă de Instituţia Prefectului Prahova.

Ultima oră
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)