Alertă de vreme SEVERĂ de la meteorologi! Va fi PRĂPĂD

Alertă de vreme SEVERĂ de la meteorologi! Va fi PRĂPĂD
Foto: pixabay.com

Vremea se anunță severă în următoare perioadă. Vom avea parte de ploi și fenomene meteo extreme.

LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! NU A MAI SUPORTAT DUREREA! A FĂCUT GESTUL EXTREM ÎN ÎNCHISOARE! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

ANM a dezvăluit prognoza pentru zilele următoare, care nu sună deloc bine.

Între28 mai, ora 11 – 01 iunie, ora 10 vom avea parte deinstabilitate atmosferică temporar accentuată.

MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

Temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată, marți (28 mai) și miercuri (29 mai) îndeosebi în regiunile vestice, sud-vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, apoi cu precădere în sudul, centrul, estul și nordul teritoriului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp.

Apoi, meteorologii au emis un cod galben de vreme rea, care începe luni și se termină pe 29 mai.

S-A TERMINAT! IULIA VÂNTUR, ÎN LACRIMI! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT SALMAN KHAN! FANII S-AU FRECAT LA OCHI CÂND AU VĂZUT IMAGINILE

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Maramureș, Oltenia, Transilvania, nordul Munteniei, precum și nord-vestul Moldovei. Aceasta se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, grindină, vijelii și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.