Alexandru Arșinel, pe B1 TV: Toți iubim viața. Orice formă de luptă împotriva COVID-19, această nenorocire, este acceptată (VIDEO)

Alexandru Arșinel, pe B1 TV: Toți iubim viața. Orice formă de luptă împotriva COVID-19, această nenorocire, este acceptată (VIDEO)
Foto: Facebook @ Alexandru Arșinel

Marele actor Alexandru Arșinel a vorbit la Știrile B1 TV prezentate de Andreea Moraru despre experiența sa, în condițiile în care în luna aprilie a fost depistat cu coronavirus după ce se vaccinase împotriva COVID-19. Artistul a subliniat că atât serul, cât și orice altă formă de luptă împotriva „acestei nenorociri” sunt acceptate. Referitor la românii care au ales să nu vaccineze, el a spus: „Vai, ce greșeală! Ce greșeală…”.

Peste 5,22 milioane de români au fost vaccinați cu schemă completă de la debutul campaniei, arată ultimele date oficiale.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ce a spus Alexandru Arșinel, pe B1 TV, despre COVID-19 și vaccinare

Întrebat ce sfat ar avea pentru milioanele de români care îl iubesc, actorul a răspuns: „În primul rând, nu vă dați seama cât de mult mă iubesc eu și mă iubesc cei din familia mea vizavi de starea mea de sănătate. Toți iubim viața și toți trecem prin momente destul de grele atunci când auzim de COVID-19 și de alte forme agresive care încearcă să ne omoare”.

„Inițial făcusem vaccinurile, trecusem prin toate preparativele care se făceau pentru a te scoate din situația asta destul de gravă. Am fost chiar o curiozitate pentru că după ce făcusem vaccinurile și toate astea mi-au apărut formele de boală. N-a fost simplu, și n-a fost pentru că de mine se trage din toate părțile. Se trage, pe de o parte, din familie, soția mea fiind paralizată, fiind la mâna medicamentelor și doctorilor, și tratamentelor non-stop. După aceea, formele respective pot crea probleme persoanei care le duce. Așa am devenit o persoană care cară după ea diferite forme de boală pe care le recunosc sau nu le recunosc”, a povestit Alexandru Arșinel.

Întrebat dacă este încrezător că vaccinul i-a salvat viața, el a spus: „Eu am încredere în oamenii care au lucrat la capul meu, am încredere în cei de la Spitalul Matei Balș, un echipaj excelent, oameni deosebiți care non-stop, dar non-stop au avut grijă de mine și de ceilalți colegi de suferință”.

Referitor la românii care au ales să nu vaccineze împotriva COVID-19, Alexandru Arșinel a afirmat: „Vai, ce greșeală! Ce greșeală… orice vaccin care se luptă cu COVID-19, orice formă de luptă împotriva acestei nenorociri este acceptată”.