Alexandru Arșinel și soția sa, internați în spital după ce au fost confirmați cu COVID-19. Ambii fuseseră vaccinați

Alexandru Arșinel și soția sa, internați în spital după ce au fost confirmați cu COVID-19. Ambii fuseseră vaccinați
foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au fost internați în spital ce au fost depistați cu infecție cu SARS-CoV-2.Actorul în vârstă de 81 de ani, actualmente director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București, a confirmat informația și a precizat că în general nici el și nici soția sa, ambii vaccinați împotriva bolii COVID-19, nu se simt bine.

Alexandru Arșinel și soția sa, ambii vaccinați anti-COVID-19, au fost depistați cu noul coronavirus și sunt internați în spital

„Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este!Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Fanatik.ro, care notează că actorul a ales să se testeze după ce a avut o simptomatologie specifică infecției cu SARS-CoV-2.

Alexandru Arșinel s-a vaccinat împotriva COVID-19 fără să stea prea mult pe gânduri. Actorului i-a fost administrată o primă doză din serul de la Pfizer și BioNTech în luna ianuarie, iar în 10 februarie i s-a efectuat și rapelul. Soția sa, alături de care trăiește încă din 1968, a fost la rândul ei vaccinată, iar Alexandru Arșinel și-a exprimat speranța că forma bolii va fi una ușoară.

Peste 1 milion de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 au fost depistate în România de la debutul crizei sanitare globale. Cele mai recente date arată că 944.774 pacienți au fost declarați vindecați. Conform bilanțului de luni, în spitalele din țară sunt internați 12.510 bolnavi de COVID-19.

Ultima oră
09:04 - Bilanțul victimelor produse de erupția vulcanului din insula Java: 13 morți și 41 de răniți (VIDEO)
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)
21:27 - Doi turiști ucraineni, atacați de o ursoaică în zona Castelului Peleş. Ursoaica va fi relocată / Versiunea primarului din Sinaia
20:54 - Pakistan: Un bărbat a fost torturat, ucis și incendiat de sute de oameni după ce ar fi dat jos niște afișe cu citate din Coran