Ambasadorul Ciprului în România, găsit fără suflare în reședința sa din București. Cazul este considerat o „moarte suspectă”

Ambasadorul Ciprului în România, găsit fără suflare în reședința sa din București. Cazul este considerat o „moarte suspectă”
sursa Foto: gandul.ro

Ambasadorul Ciprului în România, Filippos Kritiotis, s-a stins din viață. Acesta a fost găsit fără suflare în reședința sa din București. Ambasadorul ar fi decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar cazul este considerat o „moarte suspectă”.

Ambasadorul Ciprului în România, Filippos Kritiotis, ar fi suferit un infarct

Ambasadorul Ciprului în România, Filippos Kritiotis, a fost găsit fără suflare în reședința sa din București, după cum au declarat surse oficiale pentru Pro TV. Acesta ar fi decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică. De asemenea, în ceea ce privește cauza morții, se crede că este vorba despre un infarct.

Deocamdată, potrivit procedurilor, cazul a fost preluat de ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri, fiind considerat o „moarte suspectă”.

Totuși, este vorba despre o moarte naturală, fără urme de violență, iar trupul neînsuflețit al ambasadorului a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie. Urmează să fie stabilită exact care a fost cauza decesului.

Secretarul de stat Dan Neculăescu l-a primit în 17 iulie 2019 pe ambasadorul agreat al Republicii Cipru, Filippos Kritiotis, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, potrivit site-ului Ministerului Afacerilor Externe.

Urmăriți B1TV.ro și pe