Jandarmeria solicită ANCHETĂ în cazul actorului Manu Bennet, cunoscut pentru rolurile din filmele Hobbitul și Spartacus, care a dansat HAKA, DEZBRĂCAT, în situl de la Sarmizegetusa Regia (VIDEO, FOTO)

Jandarmeria solicită ANCHETĂ în cazul actorului Manu Bennet, cunoscut pentru rolurile din filmele Hobbitul și Spartacus, care a dansat HAKA, DEZBRĂCAT, în situl de la Sarmizegetusa Regia (VIDEO, FOTO)

La câteva zile după ce actorul Manu Bennett, cunsocut pentru rolul său din din filmele ”Spartacus” şi ”Hobbitul”, a dansat HAKA gol pușcă în Sarmizegetusa Regia, jandarmeria a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăștie și îl acuză de fapte penale.

„Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Sarmizegetusa Regia au fost sesizaţi, miercuri 29 mai a.c., cu privire la faptul că un bărbat s-a dezbrăcat şi a pătruns în interiorul Marelui Templu Circular. Jandarmii au întocmit acte de sesizare privind comiterea faptei de ultraj contra bunelor moravuri, fapta prevăzută de articolul 375 Cod Penal, documentele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie în vederea continuării cercetărilor”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara, potrivit Adevarul.

Amintim că Bennett, 49 de ani, a fost, săptămâna trecută, protagonistul unor scene ieșite din comun. Într-o vizită în țara noastră, actorul neo-zeelandez, total dezinhibat, și-a dat jos hainele și a practicat un ritual Haka, un dans ritual specific al populaţiei băştinaşe māori din țara sa, și a dansat în străvechiul templu al Daciei.

El s-a filmat și postat imaginile pe Instragram.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Acesta este străvechiul templu al Daciei. Poporul dac a trăit în acest oraș incredibil din munți până când romanii au venit și l-au distrus complet, ștergând din istorie imaginile și poveștile religiei și culturii dace. (…) Acest loc are o atât de mare rezonanță spirituală. Mulțumesc Comic Con România că a făcut posibilă această excursie și îmi cer scuze față de agenții de pază care, pentru moment, au fost alarmați de haka pe care am făcut-o pentru a uni – sau, poate, reuni – spiritul Maori cu cel al dacilor”, a scris actorul neozeelandez pe Instagram.

Tags:
Ultima oră
22:50 - Emil Boc, despre OUG privind împrumuturile de Trezorerie: Se adresează primăriilor mici și mijlocii, pentru cofinanțarea proiectelor din fonduri europene sau naționale. Premierul a fost prompt (VIDEO)
22:41 - Mecanicul locomotivei responsabil pentru accidentul de la Fetești a fost reținut. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - Centrul European pentru Controlul Bolilor avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti