ANI: Directorul Gărzii Financiare Ilfov nu poate justifica peste 116.000 de euro

ANI: Directorul Gărzii Financiare Ilfov nu poate justifica peste 116.000 de euro

Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat, joi, că directorul Gărzii Financiare Ilfov, Robert Claudiu Rusu, nu poate justifica o sumă de peste 116.000 de euro, diferență ce rezultă între averea dobândită și veniturile realizate de acesta, arată HotNews.

Inspectorii au dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, adăugând că oficialul se află și în stare de incompatibilitate.

Luând în considerare cele de mai sus, s-a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, potrivit dispozițiilor art. 17, alin. 4 din Legea nr. 176/2010, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la averea dobândită și veniturile realizate de către Rusu Robert Claudiu în perioada exercitării funcției publice„, se arată într-un comunicat al ANI.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)