Arad: Zeci de persoane au fost evacuate după ce un incendiu a izbucnit la centrul comercial Galleria Mall

Arad: Zeci de persoane au fost evacuate după ce un incendiu a izbucnit la centrul comercial Galleria Mall
Foto: aradon.ro

Zeci de persoane au fost evacuate, vineri, după ce un incendiu a izbucnit în centrul comercial Galleria Mall din Arad, transmite Mediafax.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 08:00, când mall-ul nu era deschis, au afirmat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, George Pleșca, incendiul a izbucnit în holul principal de la primul etaj, unde se instala un tobogan din plastic susținut de o schelă metalică.

Muncitorii sudau suportul metalic, iar din cauza căldurii degajate partea din plastic a toboganului a luat foc.

Angajații au sunat imediat la 112, iar flăcările nu s-au extins la corpul clădirii.

„S-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul se manifesta generalizat la întreg toboganul, cu degajări mari de fum din cauza maselor plastice, şi a fost limitat şi lichidat în aproximativ 15 minute”, a declarat Pleşca.

După ora 9.00, mall-ul a fost deschis pentru public, însă o oră mai târziu a fost evacuat, din cauză că a izbucnit un al doilea incendiu, de această dată la acoperiș.

În clădire se aflau câteva zeci de persoane, care au fost evacuate.

Pompierii cred că acoperișul a luat foc din cauza instalațiilor electrice, în momentul în care acestea au fost repornite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:58 - Primele imagini de la accidentul feroviar din Galați, soldat cu moartea conductorului de tren, o femeie de 53 de ani. Alte trei persoane au ajuns la spital
23:39 - România, victorie facilă în Andorra! Man și Alibec au adus primele puncte ale „tricolorilor” în preliminariile EURO 2024
23:24 - Autoritățile din Italia, în căutarea unui „idiot” care a sărit într-un canal din Veneția de pe o clădire de trei etaje. E căutat și „prietenul său care a făcut videoclipul stupid”
22:59 - Bătaie într-un sector al ultrașilor români, în timpul meciului din Andorra! Ceilalți români din tribune au huiduit scenele
22:46 - Sorin Grindeanu, după moartea unui conductor de tren în accidentul de la Galați: „Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate” / „Am decis o serie de măsuri menite să crească nivelul de siguranță”
22:35 - UPDATE: O femeie de 53 de ani a murit după accidentul feroviar de la Galați. Alți trei răniți la Spitalul Județean / Șeful CFR Călători spunea că, „din ce a înțeles”, victimele sunt „în afara oricărui pericol”
22:25 - Ministrul israelian al apărării cere guvernului să oprească reformele judiciare. Yoav Gallant: Scindarea, un pericol pentru securitatea Israelului
22:04 - Cătălin Drulă, după accidentul feroviar de la Galați: „Grindeanu nu e în stare să fie ministru, trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe în viitor”
21:36 - Un bărbat a murit după un accident de ATV într-o pădure din Vâlcea
21:17 - Anchetă după accidentul feroviar de la Galați. Grindeanu (MT): Directorul general al CFR Călători să prezinte urgent explicații și să vină cu soluții pentru ca astfel de situații să nu se mai repete