Au băut erbicid în loc de rachiu: „Acum, cu virusul ista, am zis să facem ‘dezinfecție'”

Au băut erbicid în loc de rachiu: „Acum, cu virusul ista, am zis să facem 'dezinfecție'

Întâmplare de „cascadorii râsului” în Republica Moldova. Doi cetățeni din satul Cobâlea, raionul Șoldănești, au încurcat rachiul cu erbicidul. Explicația celor doi bărbați este desprinsă parcă dintr-o tragicomedie.

„Acum, cu virusul ista, am zis să facem ‘dezinfecție’ cu rachiu și a fost încurcat ceva acolo, nu știu ce și am venit la salvare. După țigări m-am dus și a zis ‘hai să facem dezinfecția!'”, a povestit unul dintre locuitorii din satul Cobâlea, potrivit Stiri.md.

Internați de urgență, în spital

Cei doi bărbați au băut fiecare aproximativ 50 de grame și la scurt timp au început să se simtă rău. Au mers la barul din sat pentru coniac, dar vânzătoarea le-a oferit erbicid.

„Ne-am dus la magazin și Valeriu mi-a propus 50 de grame și să ne luăm țigări. Am zis să toarne câte 50 de grame, a turnat, iar noi repede, ca bărbații.

Când l-am înghițit, atunci am văzut și am întrebat ce e (…)”, a declarat unul dintre cetățenii intoxicați.

După ce au băut erbicidul, sătenii au luat fiecare câte un pahar de suc. De data aceasta, nu s-au mai încurcat produsele, dar cei doi bărbați au fost internați de urgență, în spitalul raional Șoldănești.

Urmăriți B1TV.ro și pe