Baia Mare: Un polițist local, internat în stare gravă, după ce a fost atacat și bătut cu bestialitate de patru bărbați

Baia Mare: Un polițist local, internat în stare gravă, după ce a fost atacat și bătut cu bestialitate de patru bărbați

Un polițist din Baia Mare a ajuns la spital miercuri, dupămiezul nopții, după ce a fost atacat de patru indivizi.Agentul a plecat în jurul orei 23:00, să își ia soția de la serviciu, însă pe o stradă, un individ i-a sărit în fața mașinii și a aruncat cu un bolovan.

La doar câteva clipe, șoferul a fost blocat de un alt autoturismdin care au coborât patru indivizi care l-au bătut crunt, potrivit antena3.

Polițistul a fost transportat la spital, unde medicii au hotărât să îl opereze, din cauza faptului că a suferit mai mult fracturi la picior.

În zona în care s-a petrecut ataculnu sunt camere de supraveghere. Polițistul ar fi căzut victinmă unei răzbunări, insă nu se știe dacă aceasta este adevăratul motiv al atacului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)