Balena Albastră face noi victime. Anunțul disperat al tatălui unui adolescent, după ce acesta și-a pus capăt zilelor (FOTO)

Balena Albastră face noi victime. Anunțul disperat al tatălui unui adolescent, după ce acesta și-a pus capăt zilelor (FOTO)
foto: playtech.ro

Tatăl unui adolescent, care a luat parte la un joc online îngrozitor al cărui scop este să facă copiii să recurgă la gestul extrem, a transmis niște mesaje de avertizare tuturor părinților.

Conor Wilmot, în vârstă de 13 ani, ar fi luat parte la jocul Balena Albastră, un trend virtual care le dă copiilor diverse provocări pe care să le facă timp de 50 de zile, înainte să ajungă să se sinucidă.

Trupul neînsuflețit al băiatului a fost găsit undeva în apropierea casei din Sixmilebridge, Irlanda, pe 11 mai.

Tatăl adolescentului este de părere că fiul său a găsit ceva pe internet care i-a cauzat moartea. Așa că a decis să dea un sfat tuturor părinților și să le spună să aibă grijă la ce se uită copiii lor pe internet.

"Părinții nu realizează cât de mult se implică copiii în realitatea virtuală, în zilele noastre, care, pentru ei, tot ce văd acolo este realitate. Le este greu să facă diferența dintre cele două lumi și nu știu exact cum vom putea să rezolvămaceastă problemă majoră", a spus tatăl băiatului, potrivit Daily Mail.

Poliția face cercetări în acest caz pentru a descoperi pe telefonul și computerul băiatului dacă acesta s-a implicat în jocul Balena Albastră.

Jocul acesta deja a făcut peste 130 de victime în Rusia și acum creează panică și în școlile din Marea Britanie.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)