Bărbat bătut crunt de hoții pe care i-a prins în timp ce îi furau varza de pe câmp

Bărbat bătut crunt de hoții pe care i-a prins în timp ce îi furau varza de pe câmp
foto: captură YT

Un buzoian, în vârstă de 57 de ani, a fost bătut cu bestialitate de doi bărbați pe care i-a prin în timp ce își încărcau căruță cu varză luată din recolta lui de pe câmp.

L-au bătut pentru ca i-a prins furând

Proprietarul din Gherăseni, s-a dus la marginea localității, pe terenul său unde plantase varză, pentru a verifica instalația de irigare. Însă odată ajuns acolo, nu mică i-a fost mirarea când i-a  găsit acolo pe cei doi consăteni în plină acțiune. Oamenii încărcau mai mulți saci cu varză într-o căruță.

Cei doi bărbați, deranjați că proprietarul recoltei le-a întrerupt furtul, l-au bătut și au continuat să îi fure varza după care au dispărut . Proprietarul a ajuns acasă cu ultimele forțe și a cerut ajutor.

„S-au dus să îi fure varza, l-a bătut, i-a rupt mâna și piciorul, după ce s-au dus să fure. Barem nu l-au lăsat în pace să trăiască. A sărit la el, l-a bătut, l-a tăiat cu cuțitul, i-a zis că dacă spune la poliție îl omoară”. , a mărturisit un localnic.

„Sub pretextul că probabil nu o să-i recunoască sau știu eu, l-au amenințat și cu alte probleme că o să-i atace familia, copiii, l-au luat la bătaie. O chestie oribilă, o chestie. Acești oameni sunt consăteni. Cu victima au recurs la chestiile astea care nu trebuia”, a declarat pentru Pro Tv lt consătean.

Cu fracturi la o mână și un picior, victima a ajuns cu greu până acasă, de unde a sunat la poliție și ambulanță. Bărbatul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Buzău și a fost operat joi dimineață. „Prezintă multiple mărci traumatice la nivelul capului, toracelui și membrelor, fiind internat ulterior pe secția de ortopedie unde a suferit și o intervenție chirurgicală”., a spus Adrian Zoican, șef UPU Buzău

Arestați pentru 30 de zile

Cei doi agresori au fost identificați și reținuți de polițiști pentru tâlhărie calificată.

Între timp, polițiștii i-au identificat pe suspecți și i-au reținut pentru tâlhărie calificată. Miercuri seară, cei doi suspecți au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și riscă să își petreacă următorii ani după gratii.

Urmăriți B1TV.ro și pe