Băbatul evadat de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins: „Au fost plecate în teren mai multe echipe de căutare”

Băbatul evadat de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins: „Au fost plecate în teren mai multe echipe de căutare”

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, care a evadat, miercuri, dintr-un punct de lucru din judeţul Constanţa, a fost prins de angajaţii Penitenciarului Poarta Albă, în localitatea Ovidiu, transmite news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Andreea Elena Brescan, a declarat pentru News.ro, că bărbatul respectiv a fost prins de una din echipele din cadrul penitenciarului.

„El a fost găsit în jurul orei 14 pe raza localităţii Ovidiu de către agenţii de poliţie penitenciară. Au fost plecate în teren mai multe echipe de căutare, iar una dintre echipe l-a identificat. Bărbatul a fost adus la Penitenciarul Poarta Albă”, a afirmat Andreea Elena Brescan.

Deţinutul Vulpe Dumitru Daniel, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a părăsit miercuri în jurul prânzului, un punct de lucru aflat în judeţul Constanţa.

El îşi ispăşea pedeapsa în regim semideschis.

Tags:
Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)