Bihor: Un polițist a bătut crunt un tânăr, în fața unui club. Are acum dosar penal pentru loviri (VIDEO)

Bihor: Un polițist a bătut crunt un tânăr, în fața unui club. Are acum dosar penal pentru loviri (VIDEO)
Captură Video - B1 TV

Scene de groază în județul Bihor. Un poliţist a trântit la pământ un tânăr şi l-a luat la bătaie. Incidentul a avut loc chiar în fața unui club în care polițistul, dar și cel care i-a căzut victimă, petrecuseră până după miezul nopții, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Ștefan Pășcuță.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Un polițist a bătut un tânăr în fața unui club

Din imagini se vede că între cei doi s-a iscat o ceartă în faţa clubului, discuţiile degenerând în ţipete şi îmbrânceli, iar, la un moment dat, poliţistul a tăbărât asupra tânărului şi l-a trântit la pământ.

În cădere, victima s-a lovit puternic la cap şi a leşinat, moment în care oamenii din jur au sărit să o ajute. Mai puţin poliţistul, care pare că nu s-a mai putut controla, pentru că s-a aruncat asupra tânărului căzut, chiar dacă acesta nu se mai mişca, şi l-a luat la pumni, până când a fost îndepărtat de martori.

Victima poliţistului a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Tânărul a și depus o plângere penală împotriva agresorului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, unde s-a şi deschis un dosar împotriva polițistului, pentru loviri şi alte violenţe.

Agentul nu era în timpul serviciului în seara altercaţiei, fiind în concediu de odihnă, însă Inspectoratul județean de poliție Bihor a deschis o anchetă internă.