Bogdan Chirieac a pierdut procesul în care îi cerea brokerului Cristian Sima daune morale

Bogdan Chirieac a pierdut procesul în care îi cerea brokerului Cristian Sima daune morale

Jurnalistul Bogdan Chireac a pierdut definitiv procesul în care i-a cerut brokerului Cristian Sima daune morale în valoare de 1,5 milioane de dolari pentru acuzațiile pe care acesta le-a făcut la adresa sa.

Magistrații Curții de Apel i-audat câștig de cauză lui Cristian Sima, după ce Tribunalul București dispusese, în 4 februarie 2014, ca brokerul să îi plătească lui Chirieac daune de 30.000 de dolari, scrie Gândul.

 ”Admite în parte, astfel cum a fost precizată, acţiunea formulată în contradictoriu cu pârâtul Sima Cristian. Obligă pârâtul Sima Cristian la plata sumei de 30.000 USD daune morale (echivalent în lei la data plăţii). Respinge cererea de obligare a pârâtului Sima Cristian la plata de daune materiale”, potrivit deciziei de anul trecut, de la Tribunalul Bucureşti.
Decizia a fost contestată de ambel părți la Curtea de Apel București.

 ”Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa apelată în sensul că: Respinge în tot acţiunea şi cererea de cheltuieli de judecată a reclamantului”, este decizia defintivă din 3 februarie a Curţii de Apel Bucureşti.

Bogdan Chirieac l-a dat în judecată pe brokerul Cristian Sima, cerându-i daune morale şi materiale, pentru acuzaţiile la adresa sa.

 Avocaţii anunţau şi că au depus, în numele lui Bogdan Chirieac, o plângere penală pentru infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale, privind înscrisurile bancare false publicate în presă despre care s-a susţinut că demonstrează transferurile din „aşa-zisul cont” al lui Chirieac din Elveţia.

 Sima îl incrimina pe Bogdan Chirieac că ar fi intermediat virarea unor sume de bani „către politicieni din toate partidele”, sugerând că aceşti bani reprezentau mită.

Ultima oră
12:42 - Olimpia Melinte vorbește deschis, pentru prima dată, despre traumele copilăriei: „Mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei”
12:30 - Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână
12:30 - Florin Cîțu: PNL nu susține creșterea de taxe sau introducerea unora noi. Noi am scos taxele și supraaccizele stabilite în 2017 – 2019 și am reușit să încasăm mai mulți bani la buget, deși era criză economică globală (VIDEO)
12:13 - Florin Cîțu: Pentru anul viitor se estimează o dinamică economică în scădere. Dacă vrem iar creștere economică de 7%, trebuie să alocăm mai mulți bani pentru investiții (VIDEO)
12:11 - Ce este certificatul Stop Covid și cum se va aplica în România. Documentul, obligatoriu la locul de muncă
12:00 - Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”
11:43 - Florin Cîțu, critici voalate pentru Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila: Am fost criticat astă vară că am relaxat măsurile la câteva zeci de cazuri pe zi. Acum sunt peste 1.000 și unii dintre cei care ne criticau sunt foarte relaxați
11:41 - Semnal de alarmă tras de medici. Unu din patru români suferă de o formă de alergie
11:29 - Vlad Gherman și iubita, în serialul Adela?! Ce se va întâmpla cu Călin în sezonul 3 al producției de la Antena 1 (FOTO)
11:25 - Florin Cîțu: Dacă oferim testare gratuită nelimitat, rata de vaccinare anti-COVID n-o să mai crească. Nu poți să susții nelimitat o astfel de cheltuială (VIDEO)